Юні вінничани стали срібними призерами Чемпіонату Європи з хокею на траві

Троє вихованців Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1, в складі збірної команди України з хокею на траві Championship III, здобули срібло Чемпіонату Європи, який проходив в місті Гельсінкі (Фінляндія).

«Вінниця завжди славилась своїми спортивними талантами, фізичне виховання – це здоров’я нації. Тому ми переконані, що поєднання масової фізичної культури та спорту вищих досягнень – надійна опора прекрасного майбутнього нашої держави», - говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський.

Національна збірна зіграла п’ять матчів, у чотирьох з яких була сильнішою за суперників. Зокрема українці обіграли збірні Польщі (9:6), Швейцарії (7:4), Уельсу (5:4) та Хорватії (11:7).

Виборовши «срібло», Збірна України підвищилась в класі та отримала право виступати у наступному Чемпіонаті U-21 та грати в Championship II.

«Вчергове спортсмени МДЮСШ № 1 відзначились на європейському рівні, їх наполегливість, сила волі та жага до перемоги дали свій результат. Хлопці молодці та добре роблять свою справу. Адміністрація школи пишається своїми спортсменами», - говорить директор міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Сергій Таранчук.

Вісім із десяти гравців Збірної України представляли Вінниччину. До речі, саме вінничанин Володимир Жмеренюк став кращим гравцем турніру.

Нагадаємо, тренує юнаків Олександр Кулеша. Наразі він захищає нашу країну на фронті, тому не зміг особисто представляти спортсменів на змаганнях.


Теги: Спорт

Переглядів: 1908
Поширень: 0

Останні новини