Радомський пункт допомоги Україні за сприяння американського фонду передав гуманітарну допомогу медичному закладу Вінниці

6 серпня у Вінницьку міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги з міста Радом прибуло Близько 2 тонн гуманітарної допомоги. Серед гуманітарного вантажу: розхідні матеріали, операційні комплекти, хірургічні інструменти, системи для інфузій та інше медичне приладдя.

Допомога була відправлена завдяки співпраці Радомського пункту допомоги Україні з Союзом польського гарцерства, який з першого дня війни займається гуманітарною допомогою як в Польщі, так і в Україні. Майже від початку війни Союз польського гарцерства також допомагає розподіляти гуманітарну допомогу, яку передають організації з різних куточків світу.

Організатором збору є американський фонд DTCare, який до цього часу відправляв свою допомогу в різні куточки світу, а після 24 лютого активно включився до допомоги Україні.

«Ми дуже вдячні нашим закордонним партнерам за ту допомогу, яку вони нам надають», – каже директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш.



Переглядів: 1789
Поширень: 0

Останні новини