Як знайти магазини для дорослих у Вінниці. Топ 5 кращих секс шопів

За задоволенням люди завжди прямують у таємниче, хвилююче місце – у секс шоп. А у такому місті, як Вінниця, їх досить багато, й є можливість обрати як відвідини офлайн магазину для знайомства з іграшками, так і замовити онлайн, щоб зекономити не лише свій час, а й позбавитись від зайвого сорому.

1. BrokenSofa

Цей молодіжний секс шоп у Вінниці https://brokensofa.com.ua/ua/sex-shop-vinnicya-ua почав працювати відносно недавно, у 2021 році. Але це не завадило йому набрати популярності не лише серед молоді, а й навіть серед палких, досвідчених коханців.

Особливість магазину BrokenSofa полягає у якісному підборі товарів лише від перевірених та актуальних брендів з Європи, США, Канади, Китаю та інших країн світу. В асортименті – лише оригінальні іграшки, а тому ви можете бути впевненими у тому, що вони будуть доводити вас до нестями саме так, як написано в інструкції на коробці.

Варто відзначити й швидку доставку по Україні у спеціальних коробках, загорнутих у щільний пакувальний матеріал. А тому можете сміливо замовляти навіть найбільші та найдивніші іграшки, адже ніхто, крім вас, не буде знати про наповнення посилки.

Для простоти підбору на сайті є відеоогляди товарів від експертів магазину, а ще вони на зв’язку, а тому можна звернутись до них за консультацією та порадою, що обрати цікавенького новачкам та профі.

Формат роботи: онлайн.

2. Полуничка

Певно, найстаріша мережа магазинів, які розташовуються не лише у Вінниці, а й на теренах інших міст України. Функціонує з 2006 року, а також має власний сайт, де можна знайти неймовірну колекцію цікавинок – понад 10 000 товарів, серед яких не лише вібратори та пробки, а й товари для електросексу, БДСМ, садомазо й не тільки.

Магазин гарантує оригінальність власних товарів, а також їх якість, а тому майже на весь асортимент іграшок є гарантія від виробника.

Полуничка має найбільший склад в Україні, а тому її асортимент справді вражає. А якщо ви загубились, то можете звернутись до консультантів на сайті, які легко зможуть підібрати іграшку під ваші потреби, особливості, побажання та навіть бюджет.

Секс шоп також є офіційним представником в Україні таких брендів, як Womanizer, Fun Factory, Lubrix, Adrien Lastic, Lovense та інших.

Формат роботи: офлайн.

Адреса: вул. Некрасова, 65.

3. MakeLove

Невеличкий інтим бутик, в якому можна знайти широкий та якісно підібраний асортимент не лише іграшок, а й еротичної білизни, секс-приколів, засобів по догляду за собою та тілом й не тільки. Магазин гарантує якість власних товарів, а також дає можливість повернути або обміняти придбану річ, якщо вона не сподобалась або ж не підійшла.

У секс шопі працюють досвідчені консультанти, які можуть порадити, що підібрати собі або на подарунок не лише на сайті, а й за допомогою соціальних мереж – Вайбера, Телеграма, Інстаграма та інших. Окрім цього, кожен клієнт за запитом може отримати додаткові реальні фото та відео, як виглядають ті чи інші іграшки, що пересвідчитись у тому, чи справді вони такі, які на картинці, перед покупкою.

Сервіс пропонує зручну доставку по Україні, яка буде безкоштовною у випадку замовлення товарів на суму від 700 грн. Про пакування та повну анонімність, збереження у таємниці ваших пікантних секретів MakeLove також охоче подбає.

Формат роботи: офлайн.

Адреса: вул. Соборна, 95.

4. Sexation

Секс шоп з незвичною, яскравою назвою працює у форматі онлайн, даючи можливість вільно обирати серед величезного каталогу іграшок. Тут можна знайти як стандартні вібратори, дилдо, мастурбатори та змазки, так і незвичні товари. Наприклад, секс-іграшки у вигляді не лише людського тіла, а й кумедних звірят, набори іграшок на будь-який випадок, справді гігантські вироби для поціновувачів фістингу, меблі для сексу тощо.

На вибір магазин пропонує доставку Новою Поштою або Укрпоштою. Можете не хвилюватись, що хтось дізнається про ваші вподобання: секс шоп не вказує себе як відправника, а також не розповідає на пошті, які насправді товари знаходяться у щільно запакованій коробці.

Сервіс також дбає про своїх клієнтів, а тому піклується про оригінальність іграшок, й допомагає у їх підборі. Для цього завжди можна звернутись до консультантів, які з радістю дадуть відповідь на будь-які запитання.

Формат роботи: онлайн.

5. Tet-a-Tet

Пікантний та відносно невеличкий секс шоп з оригінальною назвою вражає широким асортиментом, а також акцентом на якісні та функціональні товари. У каталозі можна знайти все для чоловіків та жінок, а також для пар, які хочуть додатки трішки різноманітності до власних стосунків. Окрему популярну категорію становить секс одяг – пікантна білизна для нього та для неї, незвичні варіанти рольових костюмів, які допоможуть перевтілитись на кілька годин для нового, еротичного досвіду.

Магазин працює щоденно, а тому отримати товари для задоволення можна без обмежень. А ще у випадку замовлення іграшок на суму від 700 грн, доставка буде безкоштовною.

Формат роботи: онлайн.

Який би секс шоп у Вінниці ви не обрали – можете бути впевненими у тому, що ваші бажання будуть сповна реалізовані, а ви повернетесь за покупками ще, адже різноманіття – запорука щастя без обмежень!


Переглядів: 5683
Поширень: 4

Останні новини