Компанія-перевізник, що варто врахувати

Уявіть собі цей сценарій. Ви обираєте транспортну компанію, призначаєте дату вивезення та доставки та підписуєте договір з вантажниками. Кілька тижнів потому ви стоїте у своєму новому будинку, а всі ваші речі лишаються замкненими у вантажівці. Перевізники нарахували купу додаткових витрат на ваш рахунок і кажуть, що якщо ви не заплатите, ви не отримаєте своїх речей.

Люди, які, у ваших планах, мали б заносити важкі речі та полегшити ваш день переїзду, просто стоять.

Жах! Щоб ця картинка лишилась лише у надрукованих рядках, варто уважно ставитись до вибору вантажного перевізника. Якщо ви плануєте вантажні перевезення у Львові, зверніть увагу на компанію РАБЕН Україна. Щоб знайти відповідальног перевізника, доведеться витратить трохи часу. По-перше, проведіть кілька неофіційних досліджень, щоб дізнатися, які транспортні компанії виконують якісну роботу. Зверніться за рекомендацією до друзів та знайомих, або зверніться до підписників у соціальній мережі, щоб дізнатися, чи є у них якісь рекомендації чи попередження щодо компаній, які займаються переїздом, якими вони користувалися в минулому. 

Отримайте більше ніж одну оцінку

Для переміщення між областями плата залежить від:

- ваги речей, які потрібно перемістити,

- відстані, яку потрібно перемістити,

- пакування,

- додаткових послуг. 

Отримайте дві-три оцінки задовго до переїзду. Ви навіть может зателефонувати в РАБЕН Україна чи особисто зустрітися з консультантом з питань переїзду та попросити його або її приїхати до вас додому. Таким чином консультант може оглянути ваші речі та скласти точну оцінку, скільки вам буде коштувати їх послуги. Зараз це питання також можна вирішити у телефонному режимі. Однак, варто враховувати, що така оцінка є приблизною і кінцева вартість транспортних послуг може відрізнятись. 

Переконайтеся, що вантажник знає про все, що потрібно перемістити

Переконайтеся, що вантажник добре знає все, що потрібно перемістити. І ось чому: вартість зросте, якщо до відправлення буде додано щось, що не було включено в кошторис. Також переконайтеся, що особа, яка переїжджає, знає про будь-які особливі обставини, які можуть ускладнити переїзд. Наприклад, чи існує ймовірність того, що вантажівці, що їде, буде важко припаркуватися на вашому новому місці? Якщо вантажнику доведеться припаркуватися далеко, з вас можуть стягнути додаткові гроші за прохід, який вантажники повинні зробити, щоб доставити ваші речі на нове місце.


Переглядів: 1129
Поширень: 0