Для маленьких вінничан провели цікаві розваги та воркшопи просто неба

Весело, захоплююче та з користю! Днями для дітей молодшого шкільного віку у Вінниці влаштували цікаве дозвілля. Захід відбувся просто неба на вулиці Стрілецькій. Його організували та провели працівники VinSmart Центру та відділу молодіжної політики міської ради.

Хлопчики й дівчатка створювали оберіг для дому з екологічних матеріалів, навчились плести патріотичні браслети. А ще завдяки педагогам Центру мали змогу попрактикуватись у техніці виготовлення змійки та квіточки з паперу та намалювати патріотичний hand-art.

«Дітки скучили за цікавими майстер-класами, іграми та цікавинками. Немає нічого приємнішого за дитячі посмішки та щасливі оченята!» - говорить директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира.

А начальниця відділу молодіжної політики міської ради Юлія Мончак додала, що діти з усього мікрорайону мали змогу не лише взяти участь у тематичних розвагах, а й більше дізнатись про традиції народних оберегів.

«Ми впевнені, що такі заходи дуже потрібні, тож будемо проводити їх і надалі. Саме позитивні емоції малечі мотивують на створення нових конкурсів та воркшопів», - каже Юлія Мончак.


Теги: діти

Переглядів: 1118
Поширень: 0

Останні новини