«Офіс туризму Вінниці» запрошує вінничан та гостей міста на нові авторські екскурсії

«Офіс туризму Вінниці» пропонує цього тижня долучитися до цікавих мандрівок містом, які зможуть вразити та надихнути на вивчення його історії та культури. Так, Оксана Роздорожнюк запрошує на авторську екскурсію «Легенди Вінницької Єрусалимки + Смачна єврейська кухня».

Поринути в атмосферу золотої доби єврейського містечка та познайомитись із захоплюючими історіями про вінницьких євреїв можна буде вже цієї п’ятниці 26 серпня 17:00 год. Колорит і еклектика формують особливу атмосферу кварталу. А наприкінці екскурсії учасників чекає тематична вечеря в історичному пабі «Кінь у протигазі»: з апетитними канапками, міксом вареничків і сетом наливок.  Вечеря включена у вартість екскурсії. Деталі та реєстрація за посиланням: https://forms.gle/chuEfEr3JvCjSrYT9.

У суботу, 27 серпня, усі охочі зможуть поринути в атмосферу початку ХХ сторіччя на екскурсії «ОводоваАртинов: тандем Прекрасної епохи». Вона про людей, які визначили розвиток Вінниці як європейського міста ще століття тому. Гідеса Людмила Очеретна розповість про водопостачання, електрифікацію, трамвай, телефон, мости та розкішний міський парк….

Загалом ви дізнаєтеся, як повітове містечко на Поділлі перетворилось на сучасне місто з розвиненою інфраструктурою та новими архітектурними будівлями. Реєстрація - за посиланням: https://forms.gle/bqsWy3tqRkTmgcNx6.

А в неділю, 28 серпня, гідеса Альона Сазонова проведе оглядову екскурсію «Вінниця за 100 хвилин». Це атмосферний екскурсійний проєкт «для новачків» із найцікавішими фактами про #МістоІдей, де ви почуєте багато цікавого про Вінницькі Мури та підземелля, зможете насолодитись неймовірною красою місцевих храмів, побувати в самому серці європейської Вінниці та познайомитися ближче з її архітектурними шедеврами.

Реєстрація – за посиланням: https://forms.gle/2G6g71KoyyeQjpUV6.

За анонсами екскурсій, які будуть відбуватися протягом цього тижня у Вінниці, стежте на сторінці «Офісу туризму Вінниці». Нагадуємо про те, що маршрути всіх екскурсій розроблені так, щоб у разі повітряної тривоги можна було сховатися у найближчому укритті.


Теги: екскурсії

Переглядів: 1140
Поширень: 0

Останні новини