Вінницьких фотохудожника та історика нагородили почесними відзнаками міського голови «За вагомий внесок у розвиток Вінниці»

Вчора очільник міста Сергій Моргунов вручив почесні відзнаки міського голови «За вагомий внесок у розвиток Вінниці» фотохудожнику Олександру Гордієвичу та історику Миколі Крикуну.

Олександр Гордієвич – видатний вінницький фотохудожник, член Національних спілок фотохудожників і журналістів України, фотознімки якого облетіли весь світ і були представлені на обласних та міжнародних виставках.

«Я не схильний перебільшувати, але це приємна нагорода, тому що я все життя працюю в одній професії. Я весь час в роботі, тому що я її люблю, – каже пан Олександр. – Я знаю, що все що я роблю лишається для майбутнього і мені це подобається».

Микола Крикун – знаний український історик, доктор історичних наук, заслужений професор Львівського національного університету імені Івана Франка, дійсний член Наукового товариства імені Тараса Шевченка

Також за благодійну та волонтерську допомогу військовослужбовцям Збройних Сил України, бійцям тероборони, переселенцям та постраждалим містам і селам Почесними грамотами Вінницької обласної Ради було нагороджено Федора Новика, Андрія Ковальчука, Василя Соцького, Роксолану Цвігун. Подяками голови Вінницької обласної Ради удостоєні Олександр Кузнєцов та Валентина Шига.

«Ми хочемо подякувати вам, за те, що з початку війни ви не стояли осторонь. І я думаю, що вся Україна, весь український народ довів, що тільки разом ми зможемо досягти цієї перемоги, – зазначив Сергій Моргунов. – Я дякую вам за вашу активність та за те, що ви працюєте на своєму місці не покладаючи рук задля нашої спільної перемоги!»

«Праця волонтерів дуже серйозно допомагає нашим бійцям на фронті, – каже голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий. – Ваша активність, у межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, теж заслуговує на окрему подяку від вінничан та від військових».



Переглядів: 986
Поширень: 0

Останні новини