У Вінниці відбувся SmileFest

Сьогодні, 5 жовтня, у Вінниці уже традиційно відзначають Всесвітній день посмішки. SmileFest стартував із підняття прапору фестивалю на Вежі, продовжився Smile парадом, у якому взяли участь понад 1000 вінничан. Після чого на майдані Незалежності розгорнулось містечко Smile City з майстер-класами, конкурсами та квестами. 

«Коли ми працювали над «Стратегією 2020» ми хотіли, щоб у місті було все комплексно і гармонічно. Якщо люди будуть усміхнені, доброзичливі тоді це підкреслюватиме, що це місто де комфортно жити. Ми вдячні вінничанам за те, що вони уже четвертий рік поспіль у рейтингу Міжнародного Республіканського Університету обирають наше місто найкомфортнішим для життя в Україні», – каже заступник міського голови Галина Якубович.

«Дуже приємно бути сьогодні тут і брати участь у цьому святі. Видно, що місто дуже багато робить для молоді та дітей. Символічно, що саме сьогодні ми підписали Меморандум про взаємодію із Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у рамках глобальної програми «Громада, дружня до дітей та молоді»», – зазначив керівник соціальних програм ЮНІСЕФ в Україні Артур Айвазов.

«Цього року Smile City став більш інтерактивним. Створено багато цікавих тематичних локацій пов’язаних зі смайликом – символом, який вигадали 55 років тому. Щороку у Всесвітній день посмішки у Вінниці  відбувається вечір іронічної поезії, в цьому році хедлайнерами є брати Капранові, яких ми давно хотіли запросити. Також буде виступати Дмитро Мамчур, Сергій Татчин, Сергій Панатюк та Віктор Байрак. Їхні виступи можна буде послухати у клубі «Skyroom», – розповіла співорганізатор фестивалю Христина Коваленко.




Переглядів: 2721
Поширень: 0

Останні новини