Білі міжкімнатні двері: за чи проти?

В оформленні інтер'єру важливо продумати кожну деталь, особливо якщо власник житла хоче зробити його красивим, практичним і функціональним. Останні 3 роки у трендах впевнено закріпилися простота та екологічність, причому це стосується кожного стилю. Втілити такі тенденції здатні міжкімнатні двері білого кольору. 

В Україні та країнах СНД білі двері поки не такі популярні, зате в Європі в кожній другій квартирі білий є улюбленим кольором. Білі міжкімнатні двері – це ознака стилю та смаку. Це універсальний колір, що добре поєднується з будь-якими іншими відтінками. Сучасні виробники дверей використовують якісні матеріали, завдяки яким двері довше зберігають свою білизну та естетичний зовнішній вигляд. Використовують такий колір в інтер'єрах будь-якого стилю — від класики до хай-тек. Розглянемо далі, чи варто купити міжкімнатні двері та чи впишуться вони у ваш інтер'єр.

За посиланням https://albero.com.ua/vinnytsia/shop/doors/category/mizhkimnatni_16 можна замовити міжкімнатні двері в Вінниці, Харкові, Києві, Одесі та інших містах України з доставкою. 

Переваги міжкімнатних дверей білого кольору

Вони вигідно відтінюють темну сторону інтер'єру. Контрастне поєднання світлих дверей та темної підлоги, шпалер чи меблів надає приміщенню неповторного колориту. Установка білих міжкімнатних дверей має переваги:

    ​​Універсальність. Білий колір поєднується з іншими відтінками, тому підходить для будь-якого стилю. Встановити білі двері можна у будь-якій кімнаті. Візуальне збільшення простору. У невеликих кімнатах білі двері компенсують нестачу освітлення та візуально роблять кімнату більш просторою та світлою. Такі двері добре підходять для приміщень з низькими стелями. Різноманітність моделей. Білі двері представлені у великому асортименті. По всій Україні можна купити класичні, розсувні, двостулкові та нестандартні моделі.  Створення комфортабельної атмосфери. У приміщеннях, де переважають світлі кольори, приємно проводити час і розслаблятися. Гармонійне сприйняття. Світлі двері не перетягують увагу з інших об'єктів інтер'єру. Актуальність. Білий колір в інтер'єрі завжди буде актуальним незалежно від модних трендів.  Доступна ціна. Дані вироби мають широкий ціновий діапазон, тому можна купити як бюджетні, так й дорогі двері.

Багато хто вважає, що білі двері непрактичні та їх складно мити, але це не так. Пил та відбитки пальців накопичуються однаково на білих, коричневих, чорних, синіх виробах. Достатньо разів на тиждень протирати їх.

Як правильно підібрати білі двері до інтер'єру?

Білий колір — основа будь-якої палітри, тому дизайнери часто використовують його для розміщення світлових акцентів. Він компенсує всі недоліки ремонту, надавши приміщенню відчуття свіжості та яскравості. Білі міжкімнатні двері також здатні освіжити навіть найсумніший інтер'єр.

Найкраще білі двері виглядають із такими відтінками в інтер'єрі:

чорний; червоний; синій; холодні відтінки; пастельні тони.

Сам білий колір також має багату палітру, тому міжкімнатні двері можуть бути молочного, пастельного, перлинного кольору, відтінку слонової кістки та ін. 


Переглядів: 2271
Поширень: 1

Останні новини