Скільки коштує Грін карта у Вінниці та де її купити

Завдання Зеленої карти – захистити учасників дорожнього руху від непередбачених витрат внаслідок ДТП, а саме відшкодувати збитки постраждалій стороні. Якщо ви винні в аварії, страховка допоможе сплатити збитки, що покриваються: медичні рахунки потерпілої сторони та шкоду, що завдана їх транспортному засобу або іншому майну.

Зараз багато жителів Вінниці та інших міст України змушені залишити країну через воєнний стан. Тому дуже важливо підготувати необхідні документи для виїзду на власному авто чи іншому транспортному засобі. Грін карта на Finance.ua — просте рішення купівлі полісу за кордоном. Кожен водій може оформити обов'язкове онлайн страхування незалежно від місцеперебування. Каталог від Finance.ua полегшує пошук завдяки фільтрам — ви можете отримати електронний документ на пошту протягом 15 хвилин.

Як оформити Зелену карту онлайн у Вінниці

Оформлення Зеленої карти займає кілька хвилин, для цього потрібно перейти на фінансовий портал Finance.ua в розділ "Зелена карта". Щоб підібрати найкращі умови страхування, потрібно налаштувати фільтри. Так сервіс зможе відранжувати варіанти на ваш запит. На сервісі буде форма для заповнення, в якій потрібно вказати персональні дані:

ім'я; електронна пошта; номер телефону; країна; термін страхування.

Навіть якщо дистанція поїздки невелика, не слід нехтувати правилами безпечного водіння. Набагато простіше бути відповідальним водієм, ніж сплачувати збитки у разі аварії.

Вартість Зеленої карти у Вінниці

Перш ніж шукати страхову компанію, важливо зрозуміти ваші вимоги. Коли у вас буде готовий список вимог, ви можете порівняти різні плани, які пропонують страхові компанії, щоб вибрати найбільш вигідний. Вартість Зеленої карти залежить насамперед від актуального курсу валют та персональних умов компанії. Чинники, які також впливають на ціноутворення:

термін страхування; країна; тип транспортного засобу.

Ціна на Зелену карту на 15 днів коштуватиме набагато дешевше, ніж поліс на пів року. Також і об'єм двигуна авто — чим менше, тим дешевше поліс. Ви можете наперед розрахувати вартість Грін карти для виїзду з Вінниці, скориставшись калькулятором страховки на Finance.ua.

При настанні страхового випадку потрібно повідомити свою страхову фірму, щоб оператор зорієнтував вас та направив до потрібної установи.

Виїзд за кордон: про що варто подбати заздалегідь

Безпечне керування — це перший крок до запобігання ДТП. Статистика показує, що кількість ДТП зростає з кожним днем, тому автомобілістам слід бути більш відповідальними за кермом. Обов'язково підготуйте свій транспортний засіб до поїздки за кордон. Плануйте будь-який непередбачений ремонт хоча б за кілька тижнів.

Зелена карта при виїзді з Вінниці – один із найважливіших документів, без якого вам можуть заборонити перетинати кордон.


Переглядів: 1285
Поширень: 0

Останні новини