Чому варто робити ставки на теніс у Мостбет?

Теніс посідає друге місце за популярністю у спортивних дисциплінах на сайтах букмекерських контор. Це не дивно. У період великих турнірів розпал пристрастей досягає максимальних температур, а це дає можливість беттерам виграти за рахунок професійного чуття.

Топ минулих подій у тенісі

2022-го великий теніс повертається на світову арену. Через пандемію частину турнірів чемпіонатів було скасовано. Це призвело до метушні та злегка несправедливих результатів. 2022-го спортсмени вже змогли показати себе у наступних івентах:

Турнір Мастерс в Індіан Уельсі. У чоловічому одиночному розряді цього разу зійшлися Тейлор Фріц та Рафаель Надаль. Причому іспанець виявився другим. Битва вийшла неабиякою, але цього разу ветерану спорту вдалося подолати свого американського суперника. Це стало своєрідною сенсацією. Чемпіонат Європи Майамі. Численні гості на змаганнях мали побачити епічну битву між Іспанією та Норвегією. Карлос Алькарац у домінуючому стилі здолав Каспера Рууда, хоча експерти не передбачали таку легку перемогу. До кінця поєдинку суперники були добряче знесилені. Турнір Мастерс у Монте Карло. Ця подія також привернула увагу спортивної громадськості. Цього разу найсильнішим виявився виходець із Греції Стефаном Ціципасом.

На повернення тенісу чекали не лише шанувальники спорту, а й любителі ставок. Як стверджують аналітики букмекерського клубу Mostbet, теніс посідає друге місце за популярністю після футболу та щороку збирає величезні бюджети азартних гравців.

На що варто ставити у новому сезоні

У майбутній другій половині 2022-го на беттерів чекає ще багато подій. По-перше, варто звернути увагу на великі змагання. Це стосується Кубка Девіса та Кубка Федерації. У цих подіях збереться купа найсильніших спортсменів, які боротимуться за звання найсильнішого.

По-друге, не варто забувати і про Вімблдон. 2022-го ця подія збере рекордні призові. А тому напруження пристрастей буде максимальним. Букмекери вже збирають ставки та роблять прогнози. Причому очевидного лідера немає, отже, коефіцієнти будуть дуже високими.

Чому варто робити ставки на теніс у Мостбет

Букмекерський клуб «Мостбет» відрізняється від більшості конкурентів. Оператор робить акцент на лінію тенісу. Це дає право робити ставки чи не на аматорські турніри. Тому навіть у розпал робочих буднів у користувача буде широкий вибір подій та наслідків.

Також для шанувальників тенісу пропонується кілька додаткових опцій:

Функціональний додаток. Мостбет скачати можна у версіях для iPhone та Андроїд. З телефону слідкувати за ходом турніру можна в будь-якому місці та швидко реєструвати парі як у прематчі, так і у лайві. Бонуси на експреси. Накопичувальні ставки доступні не лише на футбол. У тенісі можна зібрати експрес з різних турнірів та в такий спосіб довести загальний коефіцієнт до рекордної цифри. Призи для новачків У нових клієнтів з'являється ексклюзивна фора. Це стосується привітального бонусу, який можна отримати після реєстрації та внесення першого депозиту. Програма лояльності. Якщо зберігати активність у період всього турніру, можна заробити достатньо балів, щоб перейти на новий рівень лояльності. Це означає, що беттер отримає ще більше промокодів на фрібети.

Теніс, як і раніше, залишається одним з топових видів спорту. Тут немає технічного фактора чи команди. Все вирішує індивідуальна форма спортсмена, що лише підігріває інтерес беттерів.


Переглядів: 770
Поширень: 0

Останні новини