Mitsubishi Outlander: обираємо комплектацію?

Mitsubishi Motors вже понад 20 років випускає універсальний позашляхових Outlander, який пережив вже не один рестайлинг, проте модернізація все ж залишила йому риси колишнього смутку на передні частині бампера. До речі, за це часто прилітає критика дизайнерам, та на колір і смак всі фломастери різні, без сумнівів, Outlander досить впізнаваний серед інших моделей автовиробника. 

Серед нових моделей позашляховика, офіційний дистриб'ютор автомобілів Mitsubishi в Україні представив 3 версії комплектації https://mitsubishi-motors.com.ua/outlander

INFORM 2.0 CVT 2WD INVITE 2.0 CVT 2WD INTENSE 2.0 CVT 4WD

Який позашляховик підійде саме вам?

1. INFORM 2.0 CVT 2WD - комплектація Outlander, зовні вона практично нічим не відрізняється від своїх дорожчих. 

Він обладнаний 2-літровим двигуном, потужністю 145 к.с, та набирає швидкість за 11 секунд, при цьому максимальна швидкість авто 193 км/год. За інформацією Mitsubishi Motors, витрата пального по місту становить 9,6 л. Салон авто та сидіння оздоблені тканиною, а центральна частина авто — м’яким і надійним пластиком. Другий ряд сидінь складається, розширюючи багажний відділ до 1,8 м. 

Слід віддати належне мультимедійній системі, яка інтегрується з більшістю пристроїв, а система голосового керування авто полегшить вам роботу за кермом. Хоч серія INFORM є бюджетним варіантом Outlander, проте це авто здатне навіть перевершити ваші очікування з точки зору комфорту та безпеки. 

2. INVITE 2.0 CVT 2WD - позашляхових є вдосконаленою версією Outlander INFORM, він так само має передній привід та 2-літровий об’єм двигуна, який дає потужність 145 к.с. Проте версія INVITE доповнена новими плюшками від виробника, як-от: покращена система безпеки і наявність 2-х бокових Air-bag та задні датчики для паркування. 

Комфорт цього авто забезпечує також і наявність обігріву для вітрового скла і керма, що буде мегакорисною фічою у морозний український ранок. Бортовий комп’ютер та камера заднього огляду зроблять вашу парковку більш зручною та захищеною від зіткнень з бордюрами чи іншими перепонами. Одним словом — нічого зайвого, виключно актуальні функції. 

3. Outlander-флагман INTENSE 2.0 CVT 4WD - повний фарш всього хорошого, що є у попередніх двох комплектаціях, доповнений інноваційними технологіями та плюшками, які роблять авто ідеальним в усіх сенсах. Статусність, безпека та комфорт — це про повнопривідний INTENSE і ось чому:

система кругового огляду авто з допомогою бортового комп’ютера датчики запобігання зіткненням омивачі фар та автоадаптація під інтенсивність освітлення на дорозі електрокерований люк шкіряний салон і декор продуманий до дрібниць

І найголовніше, якщо у вас велика сім’я та домашні улюблені, у авто передбачено можливість утворення 3-го ряду сидінь. 

Outlender - це вартий уваги позашляховик від Mitsubishi Motors, що зробить керування автомобіля приємним у будь-яких умовах: чи то насичений міський трафік, чи то складні гірські умови. Більш детальні характеристики усіх трьох комплектацій шукайте на сайті офіційного дистриб'ютора автомобілів Mitsubishi в Україні. 


Переглядів: 983
Поширень: 0

Останні новини