Як обрати якісний шампунь для волосся проти випадіння

Якщо ви зіткнулися з масивним випадання волосся, пам'ятайте про наступні моменти при виборі шампуню який найкраще підійде для вашого волосся. На сайті cosibella.com.ua є багатий вибір шампунів для волосся різного призначення та для різних потреб вашого волосся.

Визначте свій тип шкіри голови

Щоб вибрати правильний шампунь, все, що вам потрібно зробити, це визначити тип шкіри на голові - суха, жирна або комбінована. Якщо ви цього не знаєте, яким би дорогим не був шампунь, він не принесе вам користі. У той же час важливо знати правильний тип волосся та стан волосся, який у вас є на даний момент. Загальна оцінка дасть уявлення про те, як ви можете діяти далі при виборі шампуню. Відвідування дерматолога та перевірка шкіри голови стануть першим кроком у виборі найкращого шампуню що відповідатиме потребам саме вашого волосся.

Інгредієнти шампуню

Ретельно вибирайте шампунь, тому що близько 60% продуктів, які ви наносите на волосся, можуть негативно впливати на стан здоров'я в цілому, ви завжди повинні вибирати для себе безпечні та нетоксичні продукти!

Інгредієнти які підуть вашому волоссю на користь:

Амла Брінгарадж Біотин Арганова олія Екстракт цибулі Алое вера Кокосове масло Касторове масло

Інгредієнти, яких слід уникати:

Лауретсульфат натрію Аромати (Синтетичні парфуми) Кокамідопропілбетаїн Триклозан Полісорбати Поліетиленгліколь (ПЕГ) Сорбат калію Феноксіетанол Ретиніл пальмітат Диметикон Бегентримонія хлорид Кватерніум-15

Вибір правильного типу волосся

Нормальне волосся.Якщо у вас немає проблем з лупою або сухістю волосся, вам потрібен найкращий шампунь, який дбає про ваші локони і не викликає роздратування. Шампунь з маслом чайного дерева може бути корисним. Жирне волосся. Якщо у вас жирна шкіра голови, то ви схильні до випадання волосся. Ви можете використовувати м'який шампунь проти лупи, який вирівнює баланс pH і позбавляє сверблячки і жирності шкіри голови. Сухе волосся. Для сухого волосся основною проблемою є сухість та випадання волосся. Шампунь з натуральними маслами, які можуть приборкати сухе, жорстке і ламке волосся, — ваш найкращий друг. Тонке волосся. Люди з таким волоссям мають чутливу шкіру голови. Тому їм необхідний м'який шампунь із меншим вмістом парабенів, великий вибір таких засобів є на https://cosibella.com.ua/ukr_m_VOLOSSIA_SHAMPUNI-285.html.

Це зупинить випадання волосся і виросте нове.

Фарбоване волосся. Цей тип волосся вже зазнав хімічної обробки та потребує особливої ​​уваги. Для фарбованого волосся використовуйте шампуні, які захищають ваше волосся від шкідливих ультрафіолетових променів.

Як часто потрібно міняти шампунь?

Ви повинні змінювати шампунь кожні 2-3 місяці, залежно від сезону. Текстура та потреби вашого волосся змінюються з кожним сезоном. Влітку, та під час підвищення температури, волосся швидко жирніє. В той час як взимку воно стає більш сухим. Шампунь варто обирати залежно від того, що потрібно вашому волоссю в певний період року.


Переглядів: 1473
Поширень: 0

Останні новини