Де знайти запчастини для мікрохвильовок

Незамінний побутовий прилад, необхідний для швидкого розігріву та приготування їжі, мікрохвильова піч є ідеальним рішенням для тих, хто хоче заощадити час та енергію на кухні. Однак при регулярному використанні мікрохвильові печі можуть зрештою вимагати заміни деталей. У мікрохвильових печах використовується магнетрон для випромінювання радіохвиль, які проходять через хвилевід (прикріплений до бічної стінки внутрішньої порожнини) перед тим, як потрапити до зони приготування їжі. Опинившись усередині зони приготування їжі, радіохвилі змушують молекули води всередині їжі інтенсивно вібрувати, виділяючи тепло, яке готує їжу зовні. Обертаючи їжу під час цього процесу, поворотний стіл дозволяє радіохвилям готувати їжу більш рівномірно. Без правильно працюючого поворотного столу ви можете виявити, що куряча грудка буде приємно теплою з одного боку і холодною з іншого. Якщо ви визначили причину несправності, час дивитись відповідні запчастини для мікрохвильовок.

Через високу напругу та силу струму, що використовуються в мікрохвильових печах, майте на увазі, що ремонт цього приладу становить значний ризик отримання травми або смерті, якщо не будуть вжиті запобіжні заходи. Ви завжди повинні відключати мікрохвильову піч від мережі, перш ніж намагатися розібрати її. Оскільки високовольтні конденсатори, що використовуються в мікрохвильових печах, можуть зберігати заряд навіть після того, як мікрохвильова піч була відключена від мережі, ми рекомендуємо, щоб тільки досвідчені фахівці виконували доступ до внутрішніх компонентів та замінювали їх.

У нас на сторінці https://master-plus.com.ua/ua/mikrovolnovka/ є запасні частини, необхідні для обертання поворотного столу, у тому числі змінні скляні піддони, двигуни поворотного столу, приводні муфти, опорні кільця, сенсорні панелі та плати керування. Але вам потрібно переконатися, що ви вибираєте відповідну деталь, яка працює з вашою конкретною мікрохвильовою піччю, незалежно від того, чи ви залежите від автономної, вбудованої, комбінованої духовки / витяжного ковпака або конвекційної моделі виробництва GE, KitchenAid, Frigidaire, Samsung, LG, Kenmore або Panasonic. Почніть із введення назви моделі вашої мікрохвильової печі в рядок пошуку на веб-сайті, щоб побачити повний список сумісних деталей. Ви можете звузити цей список, використовуючи відповідний фільтр категорії деталей, щоб визначити саме ту деталь, яка вам потрібна.

Іншою проблемою, що часто зустрічається, є поява іскор (при роботі з мікрохвильовою піччю), яку можна вирішити, замінивши лист слюди на приладі. Ви також можете придбати інші аксесуари для мікрохвильових печей, які зроблять їх більш легкими і зручними у використанні та обслуговуванні, наприклад, кришки для тарілок та пароварки, різні види спреїв, що чистять, та інші спеціальні продукти.


Переглядів: 810
Поширень: 0

Останні новини