Понад 55 тисяч переселенців скористалися допомогою Вінницького гуманітарного центру речей

Понад 55 тисяч внутрішньо переміщених осіб взяли необхідний їм одяг у Вінницькому гуманітарному центрі речей. Здебільшого переселенці звертаються за верхнім одягом та взуттям. Про це повідомляє департамент соціальної політики Вінницької міської ради.

Натепер у Вінниці зареєстровано 44 311 внутрішньо переміщених осіб. З настанням холодів до Центру речей вони найчастіше приходять за зимовим одягом, розповіла директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

“Відколи функціонує Центр у співпраці з ГО "Полум'я надії", ми отримали чимало необхідних речей для внутрішньо переміщених осіб. Це речі, які передали нам наші міжнародні партнери та небайдужі вінничани”, - говорить Валентина Войткова.

Вінницький гуманітарний центр речей знаходиться за адресою: вул. 600-річчя, 17 в ТЦ «Мегамол». Отримати допомогу можуть переселенці. Для цього необхідно пред’явити довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або документ, що посвідчує особу (паспорт або через застосунок «Дія»).



Переглядів: 892
Поширень: 0

Останні новини