Найкращі смартфони з ємним акумулятором

Сучасні смартфони виконують набагато більше функцій, ніж декілька років тому. Велику увагу приділяють не тільки продуктивності пристрою, але й ємності батареї. Розглянемо декілька моделей, які мають чудові показники.

Лінійка iPhone 14

Всі мобільні пристрої Айфон 14 відрізняються чудовою автономністю. Навіть при достатньо активному використанні телефон може цілий день робити без підзарядки. Збільшити заряд акумулятора можна за 30 хвилин на 50%. А бездротовий пристрій MagSafe значно спрощує цю процедуру.

Високий рівень автономності чудово гармонує з потужністю iPhone 14. За це відповідає фірмовий процесор Apple A16 Bionic в преміум-девайсах і Apple A15 Bionic у молодших версіях. Особливо цінують смартфони за високу якість фото. Навіть при слабкому освітленні користувач отримує чудовий результат. Завдяки режиму «Швидкий рух» тепер не потрібен стабілізатор. Відтворення відео буде плавним та приємним для ока. Такі технічні параметри повністю виправдовують ціни на смартфони.

Samsung Galaxy M32 – бюджетний варіант

Тут встановлений акумулятор ємністю 5000 мА·год. Цього достатньо, щоб забути про підзарядку протягом 1-2 днів залежно від активності використання. Такий смартфон не підведе на роботі, відпочинку, в подорожах. Завдяки зарядці потужністю 25 Вт пристрій швидко відновлює запас енергії.

Висока ємність батареї забезпечує необхідну потужність восьмиядерного процесора MediaTek Helio G80 з 6 ГБ оперативної пам’яті. Основна камера на 64 Мп знімає фото високої якості. Плавну анімацію забезпечує частота оновлення екрана 90 Гц. Зображення чітке та яскраве завдяки матриці Super AMOLED.

Xiaomi Mi 11 з професійною камерою

Ємність акумулятора становить 5000 мА·год, пристрій можна активно використовувати протягом пари днів. За допомогою ультрашвидкої зарядки на 67 Вт батарея повністю заряджається за 36 хвилин. Девайс має ще декілька переваг:

Професійна камера. Завдяки сенсору на 108 Мп з продуманими інтелектуальними алгоритмами вдається зробити гарні фото. Якість залишається високою як в темряві, так і при денному світлі. Високий рівень продуктивності. За потужність відповідає процесор MediaTek 5G. Смартфон вільно обробляє будь-які завдання. Якісний екран. Встановлений AMOLED-дисплей діагоналлю 6,67 дюйма. Передбачена підтримка технології HDR10+, яка забезпечує необхідні глибину та чіткість навіть у дуже темних сценах. Плавна анімація. Можлива завдяки частоті оновлення 120 Гц.

Завдяки таким технічним характеристикам девайс можна впевнено назвати хітом серед інших флагманів. На це також вказує стильний дизайн з трьома варіантами кольору. Придбати пристрій можна на сайті allo.ua. Все перелічені моделі мають не тільки необхідну ємність акумулятора, але й достатню продуктивність, тому можуть впоратися з ресурсоємними додатками.


Переглядів: 1178
Поширень: 0

Останні новини