7 порад з доставки квітів

Надіслати квіти – це продуманий спосіб показати комусь, що він чи вона вам небайдужі, але також може бути складно вибрати правильну композицію та доставити її вчасно. Ось наші головні поради щодо відправлення квітів, незалежно від того, шукаєте ви подарунок в останню хвилину або плануєте заздалегідь для особливого випадку. Доставка квітів у Львові - це надійний спосіб привітати дорогу вам людину.

Включіться в роботу!

Проведіть дослідження! Дізнайтеся, що подобається дорогій вам людині, її улюблений колір, його улюблені аромати, все! Індивідуальний підхід до створення вашого букета, має значення. Найкраще вказати те, що ви хочете сказати, на листівці в букеті разом з особистою заміткою або повідомленням про те, чому ви обрали саме ці квіти.

Квіти відповідно до події

Різні квіти означають різні емоції. Троянди, наприклад, символізують любов і красу і тому ідеально підходять для Дня святого Валентина та ювілеїв, а лілії символізують невинність та чистоту, що робить їх ідеальними для дня народження.

Вибирайте довговічні квіти

Ви хочете переконатися, що квіти протримаються під час доставки та залишаться свіжими, коли вони будуть доставлені. Ви також хочете, щоб ваш одержувач міг насолоджуватися букетом хоча б декілька днів, обирайте:

троянди, лілії, дельфініуми, орхідеї, гортензії. 

Враховуйте, що отримувач букета може бути алергіком!

Якщо ви не впевнені, стосовно алергії на ті чи інші аромати, краще проконсультуватись з нашими флористами, вони порадять найкращий варіант. Квіти, такі як лілії, жасмин і соняшники, містять велику кількість пилку, через що в одержувача може статися напад чхання. Натомість вибирайте квіти з меншою кількістю пилку, такі як троянди, гвоздики та жоржини.

Час має ключове значення

Доставка великого букета квітів - це чудово, якщо тільки він не з'являється в невідповідний час. Подумайте про те, що робитиме одержувач, коли з'являться ваші квіти, і чи буде він радий вашому квітковому букету. Служба доставки noreasonflowers.com того ж дня значно спрощує це завдання! Переконайтеся, що адреса доставки та номер контакту вказані правильно. Це особливо важливо, якщо ви надсилаєте квіти комусь, хто живе в іншій країні.

Виберіть найкращу службу доставки квітів

Це легко! Ми в noreasonflowers.com прагнемо запропонувати вам найкращі квіткові композиції для будь-якого випадку. Наша пристрасть, разом із нашою відданістю справі, - це те, як ми забезпечуємо цінність кожного букета. Надіслати квіти - це перевірена часом традиція, спосіб показати своїм близьким, що ви дбаєте про них. Але іноді буває важко зрозуміти, які квіти відправити або коли найкраще їх відправити. Саме тому ми зібрали ці поради.


Переглядів: 4912
Поширень: 2

Останні новини