Радість від перемог: у Вінницькій області пройшов Чемпіонат зі спортивної радіопеленгації

З 21 по 23 жовтня тривав Чемпіонат Вінницької області зі спортивної радіопеленгації. В змаганнях брали участь вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2. Спортсмени змагались у двох класичних дисциплінах 3.5 та 144 МГц.

Золоті медалі серед дорослих (Ч21) завоювали майстри спорту Богдан Войцехівський та Артем Степаніщев. Призерками серед жінок стали: Анастасія Ткаченко - одна золота і одна бронзова медаль; Марія Мілінчук – «золото»; Уляна Пізюк - «срібло».

Також серед юнаків свої вміння у «полюванні на лисиць» продемонстрували Станіслав Березовський і Олександр Богуславський, які вибороли по одній золотій та срібній медалі. А Ігор Нагорняк двічі здобув «бронзу».

«Я дуже радий, що змагання відбулися. Переживали за безпеку. Для більшості учасників це були єдині змагання цього року, на яких вони могли показати свій рівень підготовки. Бачив в очах спортсменів радість та блиск. Вони скучили за суперництвом. Звичайно, не всі змогли взяти участь у чемпіонаті, але жар пристрастей від цього не зменшився. Наразі сезон добігає кінця, але ми продовжуємо тренуватись і готуватись до майбутніх змагань», - каже Заслужений тренер України Сергій Зеленський.


Теги: Спорт

Переглядів: 831
Поширень: 0

Останні новини