В Жмеринському районі водій "Ауді" в'їхав у мікроавтобус. Є постраждалі

8 жовтня  на автодорозі  в селі  Сьомаки  зіткнулись  «Audi A 6» та «Renault Trafic». В результаті аварії тілесні ушкодження отримали водії двох автомобілів та  троє пасажирів. За фактом автопригоди поліцією відкрито кримінальне провадження.

Аварія сталась близько восьмої години вечора в селі Сьомаки Жмеринського району.

Попередньо встановлено, що 27-річний  вінничанин, керуючи автомобілем «Audi A 6», виїхав на смугу зустрічного руху, не впорався з керуванням та  зіткнувся з мікроавтобусом «Renault Trafic».

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легковика та його пасажири, віком 49 та 25 років, доставлені до Жмеринської районної лікарні, один з них  перебуває у реанімації.

30-річний водій мікроавтобуса та його дружина, жителі Барського району,  з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані в травматологічне відділення районної лікарні. На момент зіткнення в мікроавтобусі знаходились інші пасажири, які не постраждали.

Автомобілі поміщені на арештмайданчик. Обставини автопригоди з’ясовує слідство.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення чоловікові загрожує  до 3-ох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Як ми повідомляли раніше, зранку біля Немирова зіткнулись «Volkswagen» та «Mercedes». Постраждало шестеро людей



Переглядів: 4973
Поширень: 0

Останні новини