Як у Вінниці розпочався баскетбольний сезон серед жіночих команд?

Днями у нашому місті стартував Чемпіонат України з баскетболу серед жіночих команд. «Вінницькі Блискавки» розпочали сезон із двох приємних новин. У першій грі - спортсменки здобули впевнену перемогу над командою «МСДЮСШОР - Блискавки» (рахунок 104:35). А баскетболістка під номером 5 Вікторія Огій стала авторкою першого в історії чемпіонату квадрупл-даблу. Цим вона зуміла перетворити стартову гру сезону не тільки на переможну для своєї команди, а й взагалі на історичну.

Так, в арсеналі Вікторії за час спортивного поєдинку 19 очок, також вона здійснила 15 підбирань та 20 перехоплень і 16 влучних передач.

«Закидати у кільце суперника і вести команду до перемоги – це незабутні відчуття», - каже баскетболістка команди «Вінницькі Блискавки» Вікторія Огій.

У другий день вінницького дербі «Вінницькі Блискавки» знову здобули перемогу над «МСДЮСШОР - Блискавки» (з рахунком 66:28).
Наступний тур змагань команда проведе на виїзді у місті Рівному.

«Ми робимо все можливе, щоб спорт у місті не зупинявся! Заради таких моментів і працюємо», - говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський.


Теги: Спорт

Переглядів: 1135
Поширень: 0

Останні новини