Спеціалісти магазину Stylus розповіли, яким буває захисне скло для айфонів

Навіть останні моделі айфонів, в яких використовують для екрана надміцне скло, стійке до подряпин та фізичних ушкоджень, потребують додаткового захисту. Захист екрана за допомогою захисного скла подовжує службу смартфона в 5 разів, запевняють спеціалісти магазину Stylus.ua та розказують про його переваги.

Яким буває захисне скло

Головний критерій вибору — це модель айфона. Адже кожна модель відрізняється розміром. дизайном та має свої особливості корпусу.

Крім моделі, захисне скло може бути:

чорним; прозорим.

Чорне скло затемнює екран та допомагає розв'язати проблему засвіченності екрану на сонці.

Про інші характеристики цього аксесуару розкажемо на конкретному прикладі. Для опису візьмемо захисне скло на Айфон 12 та розкажемо про його функції та особливості.

Матеріал

Захисне скло виробляють декілька фірм. Серед найпопулярніших:

Blue: ZK: Lunatik та інші.

Але всі виробники використовують надміцне загартоване скло, яке є:

стійким до ударів; міцним до подряпин.

Дизайн

Високоякісне захисне скло для IPhone XS Max, яке представлено в інтернет-магазині Stylus.ua, щільно прилягає до екрана смартфона та з точністю повторює контури корпусу. В склі немає жодних бульбашок або інших фізичних нерівностей. Воно створює ідеально рівну поверхню, при цьому гарантує надійний захист смартфона від падіння та фізичних пошкоджень.

Для чого потрібне захисне скло

Враховуючи використання надміцного загартованого скла на оригінальних яблучних смартфонах, може виникнути питання: навіщо використовувати додатковий захист, який ще й збільшує товщину пристрою на 0,25 мм?

Відповідь очевидна: ніхто не може передбачити, в якій ситуації може опинитись людина та якому фізичному впливу може піддатись смартфон. Навіть надміцне скло не завжди здатно витримати удар або фізичне навантаження. У разі використання захисного скла — воно візьме удар на себе, а заміна його коштує значно дешевше, ніж заміна екрана смартфона.

Враховуючи, що Айфони — не є дешевими пристроями, є певна економічна цілеспрямованість придбати недорогий аксесуар. який допоможе зберегти смартфон та заощадити гроші у разі неприємності.

Купити захисне скло перевірених виробників можна на сайті Stylus.ua. При оплаті криптою - безкоштовна доставка “Новою поштою”. Також можна забрати товар в наших магазинах, в цьому випадку наші спеціалісти допоможуть якісно встановити скло.


Переглядів: 1151
Поширень: 0

Останні новини