Чи будуть у Вінниці задіювати графіки планових відключень води?

У зв’язку із плановими вимкненнями електроенергії по всій Україні, в деяких регіонах вимикають і водопостачання. Це пов’язано із призупинкою роботи насосних станцій через знеструмлення. Сьогодні, 22 листопада у Вінницькій області продовжують діяти графіки планових відключень електроенергії.

У зв’язку із цим у багатьох вінничан виникає питання: чи можуть у Вінниці бути задіяні графіки відключень води?

Речниця КП «Вінницяоблводоканал» Оксана Поліщук зазначила, що на сьогоднішній день введення регулярних відключень холодного водопостачання у місті не планується.   КП «Вінницяоблводоканал» працює в плановому режимі, забезпечуючи місто якісною водою. У разі виникнення аварійних ситуацій на водогонах бригади намагаються їх ліквідувати якомога швидше протягом дня.

Однак потрібно враховувати, що стале водопостачання залежить від електроенергії. В КП «Вінницяоблволоканал» повідомляють, що у разі виникнення аварійного знеструмлення водопровідних насосних станцій – будуть задіяні всі можливості переходу на резервне живлення, щоб продовжувати забезпечувати Вінницю водою.  

Нагадуємо, що в КП «Вінницяміськтеплоенерго» назвали ситуацію, що складалася із постачанням гарячої води та тепла у Вінниці складною, але повністю контрольованою.



Переглядів: 1466
Поширень: 0

Останні новини