У Вінницяміськтеплоенерго пояснили ситуацію із теплопостачанням у Вінниці

У вівторок, 15 листопада відбувся один із наймасовіших ракетних обстрілів України. Це шоста подібна атака, спрямована безпосереднього на об’єкти енергетичної інфраструктури. НЕК «Укренерго» закликала громадян бути готовими до відключення світла та води. По всій Україні, в тому числі і на Вінниччині задіяно графіки аварійних відключень.

У зв’язку із цим у вінничан виникло багато питань із приводу можливих перебоїв із гарячою водою та теплопостачанням.

У КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» пояснили поточну ситуацію.

«Вчорашні масовані ракетні обстріли української енергосистеми призвели до масових відключень електроенергії по всій Україні та зокрема у Вінниці. 
З вечора 15 листопада і протягом ночі ситуація на всіх 48 котельнях підприємства була досить не простою, так як відключення електроенергії впливають на роботу теплопостачального обладнання. 
Наразі ситуація складна але повністю контрольована - всі нестандартні ситуації вирішуються працівниками підприємства в оперативному порядку. 
Нагадуємо нашим споживачам, що у випадку термінових аварійних ситуацій звертайтесь до виробничо-диспетчерської служби підприємства, яка працює цілодобово, за номером (0432) 43-34-95 або 15-60 у «Цілодобову варту». 
Пройдемо з гідністю і це випробування! Все буде Україна!»
, - зазначила прес-секретар КП «Вінницяміськтеплоенерго» Алла Корчева.

Наразі заощадження електроенергії та режим тотальної економії залишається важливим завданням усіх вінничан. 



Переглядів: 1416
Поширень: 2

Останні новини