Вінницькі школи переводять на онлайн режим 

Через масовані ракетні атаки по території України вінницькі школи, що функціонували у змішаному режимі переводять на онлайн-режим.

При цьому у звичному режимі продовжують працювати чергові дитячі садки та медичні заклади. 

Про це повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов на своїй Facebook-сторінці. Мер зазначив, що наслідки російських атак наразі відчуває вся країна та подякував комунальним службам за титанічну роботу, а мешканцям - за розуміння й витримку. 

«Усвідомлюємо, що можуть бути перебої зі світлом, водою, зв’язком. Як повідомляє «Вінницяобленерго», передбачаються більш жорсткі і тривалі обмеження. Необхідно мати запаси води, їжі, тримати зарядженими павербанки. Головне зараз – відновити баланс енергосистеми. Економте споживання» , - зазначив  Сергій Моргунов. 

Наразі влада робить усе можливе, аби забезпечити роботу громадського транспорту. Однак через відсутність електроенергії можливі проблеми із рухом електротранспорту. 
 Мер Вінниці закликав водіїв подбати про безпеку на дорогах та дотримуватися усіх правил, а пішоходам порекомендував мати на одязі флікери, аби бути помітними в тему пору доби.

«Ми оперативно реагуємо на усі виклики, разом з іншими органами влади та відповідальними службами. Громада забезпечена резервними джерелами живлення – і у разі позаштатних ситуацій підприємства критичної інфраструктури матимуть певний «запас міцності».  У окупанта єдина ціль – зламати українців. А у нас своя мета – тримати стрій і робити все для Перемоги», - підсумував Сергій Моргунов. 

Нагадуємо, що у Вінницькій області введено в дію графіки відключень електроенергії, режим тотальної економії також залишається актуальним для усіх вінничан. 
 



Переглядів: 1245
Поширень: 0

Останні новини