Якою має бути шафа

Якщо ви ремонтуєте квартиру або купуєте новий дім, варто розглянути різні типи шаф, щоб вибрати найкращу модель для свого простору.  Важливо добре розуміти свої потреби та співставляти їх з наявними квадратними метрами. Власне моделі шаф купе є у виробника і одразу можна подивитись, як вони виглядають в інтерьері кімнати.

Різні типи шаф

Хоча шафи нескінченно налаштовуються, і їх можна використовувати для зберігання майже всього, існує лише два основних типи шаф: гардеробна та вбудована.

Вбудована шафа

Будь-яка шафа, яка НЕ ​​є гардеробною, є вбудованою. Предмети зберігаються вздовж однієї стіни. Під час доступу до предметів людина стоїть поза шафою і простягає руку всередину. Часто поряд з такою шафою ставлять комод. Він є відміним рішенням для зберігання одягу, який можна скласти в ящики. Однак, якщо ви хочете повісити свій одяг у кімнаті без шафи, вам доведеться шукати інший продукт.  Шафи можна розглядати як місце розташування вашого одягу. Конструкції дуже різноманітні, але загалом можна очікувати кількох особливостей. Зовнішні двері надають вбудованій шафі чистий і вишуканий вигляд. Внутрішня частина часто має кілька висувних ящиків внизу, а вгорі може бути полиця. Велика частина простору гардероба відведена під розвішування одягу. Таким чином вони дуже схожі на шафу-купе. Розглядаючи гардероб, у вас є два варіанти: вбудований або окремо стоїть.

Вбудована Шафа

Вбудована шафа з’єднана зі стійками та балками, які тримають ваш будинок. Він професійно розроблений і стаціонарно встановлений, як і вбудовані полиці або шафи. Їх можна нескінченно налаштовувати, і їх можна створити, щоб використовувати переваги незручних або непотрібних просторів у вашому домі.

Гардеробне приміщення 

Гардеробна – це закрите або напівзакрите приміщення для зберігання від підлоги до стелі. Він може мати двері або не мати. Принаймні дві стіни простору обладнані такими рішеннями для зберігання, як полиці для одягу, полиці для взуття, ящики та полиці, але у великих шафах усі чотири стіни можна використовувати для зберігання.

Велика гардеробна

Велика гардеробна – мрія багатьох домовласників, незалежно від статі. Можливості у великому просторі практично необмежені — для натхнення перегляньте цю статтю. Великі гардеробні можуть функціонувати як гардеробні з дзеркалами, зонами для відпочинку та туалетним столиком для нанесення макіяжу та укладання волосся. 


Переглядів: 914
Поширень: 1

Останні новини