Вітаміни для дітей – що врахувати під час вибору?

Купівля вітамінного комплексу є непростим завданням, особливо якщо йдеться про вибір препарату для дитини. Під вітамінами мають на увазі активні сполуки, які дозволяють забезпечити нормальний перебіг обмінних процесів в організмі. Їхня дія також підтримує нормальне зростання, функцію кровотворення, продукування нових тканин та покращення імунітету. Якщо вітаміни містяться в організмі в недостатній кількості, то це стає причиною вітамінного голоду, що призводить до серйозних відхилень у розвитку малюків. Вітаміни для дітей https://zdravica.ua/vtamni-dlja-dtejj від перевірених виробників ви знайдете в інтернет магазині. Ми обов'язково перевіряємо наявність сертифікатів якості у медикаментів, які потім будуть додані до каталогу на сайті. Індивідуальний підхід у роботі із клієнтами є гарантією отримання якісних ліків.

Види вітамінів для дітей

Кожен мікроелемент має набір якостей і унікальних властивостей, які роблять його критично важливим для підтримки організму в тонусі. Вітаміни можна замовити для профілактики, усунення наслідків дефіциту або лікування конкретних захворювань. А або ретинол залишається одним з найважливіших вітамінів, який має антиінфекційні якості. Його наявність організму дозволяє підтримувати гостроту зору, відмінний стан шкіри та зубів. Якщо вітамін знаходиться в дефіциті, то це призводить до затримок у розвитку та хвороб шкіри та кісток. Вітаміни групи В дуже важливі для того, щоб забезпечити перебіг різних обмінних процесів та покращити захисні функції організму:

В1 або тіамін. Має антиневротичні якості. З його допомогою відбувається регулювання роботи не тільки ЦНС, а й серцево-судинної системи, а також ШКТ. Нестача речовини виражається зниженням апетиту, тривожністю та безсонням. В2 чи рибофлавін. Відповідає за зростання тканин. З його допомогою можна підтримувати шкіру дитини та слизову оболонку в тонусі. Якщо даного вітаміну недостатньо в організмі, то це спричиняє проблеми зі шкірою та стоматит. В3 чи ніацин. Речовина демонструє антипелагричний вплив. Якщо його недостатньо в організмі, то дитина більше схильна до шкірних хвороб, а також втрачає свою колишню активність і життєрадісність. В5 чи пантотенова кислота. Мікроелемент має антидерматитні властивості. З його допомогою можна знизити ймовірність виникнення інфекційних чи алергічних захворювань. Ознакою нестачі стають аутоімунні хвороби.

Вітамін С або аскорбінова кислота допомагає запустити вироблення колагену в організмі. За його допомогою можна значно зміцнити імунітет. Мікроелемент сприяє засвоєнню заліза. Якщо його недостатньо в організмі, то виникає схильність до сколіозу та застудних хвороб.


Переглядів: 2234
Поширень: 0

Останні новини