До кінця наступного року планують завершити реконструкцію спорткомплексу "Здоров'я"

Тут матимуть можливість займатися спортсмени з інвалідністю, оскільки в області недостатньо приміщень та спорткомплексів для  заняття спортом людей з особливими потребами. Реконструкція СК «Здоров’я» покликана вирішити саме цю проблему. 10 жовтня Олександр Крученюк оглянув хід виконання будівельних робіт, що ведуться в приміщенні спорткомплексу «Здоров’я».

Заступник голови облдержадміністрації прокоментував хід виконання робіт: «Враження цілком позитивні. Всі заплановані згідно проекту роботи, виконуються справно. Деякі внутрішні роботи вже зроблені: змурована і обладнана шахта для встановлення великого і просторого ліфта, вже перемуровано санвузли, душові кабіни, кімнати для персоналу. Будівельники приступили до облаштування спортивної зали та трибун навколо неї на 100+ глядацьких місць. Взимку будівельні роботи не припинятимуться. Ввести в експлуатацію спорткомплекс заплановано наприкінці наступного року».

У спорткомплексі буде розміщена велика спортивна зала для ігрових видів спорту, зала для занять з єдиноборств та тренажерна, душові кабіни, сауни для професійного розігріву спортсменів, а також знаходитимуться адміністративні приміщення для керівництва «Інваспорту» та СК «Здоров’я». Спорткомплекс відповідатиме вимогам для  проведення змагань Всеукраїнського рівня.

«Інклюзивні види спорту сьогодні надзвичайно потужно розвиваються, і наші спортсмени досягають значних професійних висот. Створити для них всі умови і можливості займатися спортом – обов’язок обласної влади»,  – наголосив заступник голови облдержадміністрації. «Тішить, що такий проект реалізується саме на Вінниччині. Я переконаний, що наш досвід братимуть за приклад інші регіони України, аби облаштовувати спортивні зали на належному рівні і розвивати спортивну інфраструктуру»,  – зауважив Олександр Крученюк




Переглядів: 2650
Поширень: 0

Останні новини