У Вінницю релокувалися 244 суб'єкти господарювання

Станом на початок грудня у Вінниці зареєстровано 244 релокованих суб'єктів господарювання, 72 з них приєдналися до Вінницької МТГ та стали на облік у ГУ ДПС у Вінницькій області як платники податків і зборів протягом листопада. Про це повідомляє офіційний сайт Вінницької міської ради.

Заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний повідомив, що наразі загальна кількість працевлаштованих людей на релокованих підприємствах від початку повномасштабного вторгнення — 1176.

“Таким чином маємо ще 135 нових робочих місць за листопад, в той час як загальне число працевлаштованих людей на релокованих підприємствах від початку повномасштабного вторгнення — 1176, — сказав він. — Не лише люди вимушені стати переселенцями внаслідок військової агресії росії проти України. Виїжджати з зони активних бойових дій змушений і бізнес — той, що прагне працювати. На даний момент вже 75% релокованих підприємств розпочали свою діяльність і, впевнений, це не межа”.

Він також додав, що власникам виробництв, які релокують свої підприємства фахівці з департаменту економіки і інвестицій ВМР пропонують актуальні приміщення для розміщення своїх виробничих потужностей. Так само допомагають й в питаннях розселення персоналу та пошуку нових працівників.



Переглядів: 1137
Поширень: 0

Останні новини