10 років розбещував неповнолітніх – у Вінниці 55-річного чоловіка підозрюють в педофілії

За повідомленням Національної поліці у Вінницькій області 55-річний чоловік під прикриттям художнього гуртка розбещував малолітніх дівчаток.

Поліція Вінниці 30 листопада затримала та помістила до ізолятора тимчасового тримання чоловіка, який у власній квартирі однієї із Вінницьких багатоповерхівок вчиняв злочини проти малолітніх. Наразі йому повідомили про підозру та обрали запобіжний захід тримання під вартою.

Вінничанин в кімнаті свого житла створив "художній гурток" для дітей. Об’єктами розпусних дій зловмисника ставали малолітні дічватка-учениці, котрі до нього  приходили на приватні заняття. Чоловік, переконавшись у відсутності батьків чи інших дорослих, більш як 10 років вчиняв розпусні дії відносно дітей.

В його квартирі були виявлені фото та відеозаписи оголених та напівоголених дітей, рукописні й друковані тексти сексуального характеру тощо. Також правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку, мобільні пристрої, флеш-накопичувачі.

На комп'ютері а в телефоні підозрюваного виявили фото та відеозаписи насильницького характеру, які останній видалив, аби запобігти викриттю та покаранню.

За інформацією слідства, від злочинних дій підозрюваного постраждали діти віком від 10 до 14 років.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів передбачених ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх) та ч. 1 і ч. 3 ст. 301-1 (умисне зберігання дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження) Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 12 років. 1 грудня за клопотанням слідства суд обрав йогму запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.


Теги: кримінал

Переглядів: 1394
Поширень: 0

Останні новини