Малозабезпеченим родинам у Вінниці почали видавати продуктові набори з Польщі

В понеділок 19 грудня, у Вінниці почали видавати продуктові набори багатодітним вінницьким сімʼям з-поміж малозабезпечених. Про це повідомляє міська рада.

Гуманітарну допомогу Вінницька громада отримала від польського міста-побратима Кельце в рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

Отримати допомогу запросили 50 таких родин, які перебувають на обліку у департаменті соціальної політики міської ради. За словами директорки департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова, таку допомогу отримають понад 300 родин.

“У цих сімʼях від трьох і більше діток. Тобто загалом таку допомогу до різдвяно-новорічних свят отримають близько 1 300 маленьких вінничан. Ми вдячні нашому місту-побратиму Кельце та всім полякам, які відгукнулися на наше прохання і допомогли сформувати таку допомогу. У воєнний час це надзвичайно важлива підтримка вінничан”, – говорить Валентина Войткова.

“Два міста – одне серце”. Так про дружбу між Вінницею та Кельце відгукнувся міський голова Сергій Моргунов.

До набору входять, зокрема, чай, кава, сік, солодощі, джеми, крупи, каші, борошно, олія та інше. Отримати таку допомогу сьогодні прийшла й вінничанка Оксана Войтко. У неї троє дітей. У воєнний час вважає таку допомогу надважливою.

“Нам зателефонували з департаменту соціальної політики міської ради. Повідомили, що можна отримати таку допомогу. Я перебуваю у декретній відпустці. Дякую полякам за таку допомогу і нашій владі, яка підтримує діалог із нашими містами-побратимами”, – додає Оксана Войтко.

До тих, хто може отримати такі продуктові набори – попередньо телефонують працівники департаменту соціальної політики міської ради і запрошують прийти за адресою проспект Коцюбинського, 51 (колишня ЗОШ №8). Роздати допомогу всім сімʼям планують впродовж цього тижня.



Переглядів: 1531
Поширень: 7

Останні новини