Поліція розслідує обставини двох ДТП у Вінниці

Вчора, 23 грудня у м. Вінниця та Вінницькому районі трапилися дві ДТП. Про це повідомляє ГУНП у Вінницькій області.

Двоє потерпілих потрапили до медзакладів із травмами різного ступеню тяжності. 

Аварія у Вінниці сталась близько 17.20 на перехресті  Гніванського шосе та Академічної. Відомо, що 32-річний житель Вінницького району, водій автомобіля Volkswagen Touran наїхав на жінку-пішохода. Потерпіла в цей час переходила дорогу в межах перехрестя. Жінка, внаслідок автопригоди, була травмована й госпіталізована до лікарні.

Друга ДТП сталась близько 11.50 на дорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Ізварине у Селищі, Вінницького району. Водій автобуса «Богдан», 48-річний житель Хмільницького району скоїв наїзд на мешканку села. 78-річна жінка переходила проїжджу частину в невстановленому місці. В результаті аварії її з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

Автомобілі відправили на арештмайданчики. Обоє водії освідувані, вони на час ДТП були тверезі.

В поліції повідомляють, що за фактами автопригод слідчі розпочали розслідування за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Фото: ГУНП у Вінницькій області


Теги: ДТП

Переглядів: 1540
Поширень: 5

Останні новини