На Вінниччині відбувся останній в 2022 році ретро-тур паровозом «Гайворонський експрес»

У переддень Різдва, 24 грудня, відбувся останній у цьому році ретро-тур з паровозом Гр-280 за маршрутом Гайворон — Бершадь.

У минулу суботу столицю українських вузькоколійок відвідали 145 туристів та любителів залізниці зі всієї України, серед них три туристичні групи з Києва, Вінниці та Одеси. Про це повідомила Укрзалізниця.

На учасників подорожі чекала вже традиційна поїздка ретро-потягом із захоплюючими екскурсіями, гаряча уха та куліш зі шкварками на березі Південного Бугу, веселі українські пісні й танці на різдвяну тематику, запашний глінтвейн і благодійний новорічний ярмарок від Гайворонської та Бершадської громад.

Склад поїзда був звичайний: паровоз Гр-280 і чотири пасажирські вагони Pafawag.

Водночас, на честь різдвяно-новорічних свят найактивніші працівники Гайворонської вузькоколійки були нагороджені почесними грамотами Укрзалізниці та невеличкими пам'ятними подарунками.

Керівництво Укрзалізниці та Гайворонський міський голова подякували залізничникам, які протягом цього непростого року гідно виконували свою роботу, забезпечували функціонування надважливого соціального сполучення для жителів віддалених регіонів.

Фото: Укрзалізниця



Переглядів: 1538
Поширень: 0

Останні новини