Особливості харчових контейнерів

Бажаєте купити лотки оптом? Лотки або ж харчові контейнери – це ємності, які мають різне призначення. Використовуються вони переважно для зберігання та заморозки, а також приготування їжі чи розігрівання продуктів. Відомо, що їжа в такій тарі зберігається довше, ніж без неї.

Споживачі мають змогу обрати контейнери на будь-який смак, орієнтуючись на набір бажаних характеристик:

Температуру використання. В залежності від матеріалу лотки можуть використовуватися для розігріву в мікрохвильовці або заморожування. Деякі з них підходять навіть для приготування їжі та можуть поєднувати декілька функцій. Всі харчові контейнери є придатними для зберігання продуктів. Умови ж експлуатації зазначаються виробником. Об’єм. Його виміряють в літрах чи мілілітрах. Також споживач може орієнтуватися на довжину та ширину тари. Прозорість. Вироби бувають непрозорі, прозорі та напівпрозорі. Прозорі лотки дозволяють краще продемонструвати товар. Міцність. Контейнери мають витримувати транспортування та складування. Саме від їх цілісності та певної еластичності залежить цілісність та привабливість вмісту.

Призначення харчових контейнерів

Ємності можуть виконувати різні функції. Контейнери є у кожному магазині. Вони незамінні в харчовій промисловості та незмінно потрапляють до кожного дому. Функції, що притаманні даним виробам:

зберігання продуктів в холодильниках; презентація кондитерських виробів, салатів тощо; глибока заморозка; розігрівання в мікрохвильовці; зручне транспортування продуктів харчування; обережне складування.

Звісно, винахідливі люди часто застосовують контейнери не за призначенням. Що тільки вони в них не зберігають, починаючи від гайок та ґудзиків і, закінчуючи олівцями та сипучими. Втім, найкраще ємності підходять саме для упакування харчових продуктів:

овочів та фруктів; салатів і напівфабрикатів; м’яса та риби; кондитерських виробів; кисломолочної продукції.

Характеристики харчових контейнерів

Лотки для їжі – один із різновидів упаковки порційного виду. Вони дуже популярні завдяки власній легкості та міцності. Невеликі розміри дозволяють компактно розмістити їх у складському приміщенні. Такі ємності гарно зберігають властивості продуктів та не пропускають сторонні аромати. Вони досить стійкі до впливу температур і зручні в транспортуванні.

Харчові контейнери відрізняються розмірами та формою, а також набором корисних властивостей. Загалом же, вони можуть використовуватись навіть для заморожування та розігрівання. Зносостійка тара не поглинає запаху продуктів, що в ній зберігаються, і не додає їм стороннього аромату.

В залежності від властивостей, контейнери можуть використовувати для упакування, як холодних, так і гарячих страв. Зроблені у відповідності до стандартів, вони мають водовідштовхуючу поверхню. Завдяки такій упаковці їжа зберігає свої смакові властивості та естетичний вигляд.

Одноразові ємності дуже зручні у використанні. Вони герметичні, легко та надійно замикаються. Ціна компактної тари від компанії Леонікс є надзвичайно доступною. Ці вироби екологічно безпечні та не шкодять людському здоров’ю. Маючи запас міцності, вони досить стійкі до механічного впливу, тож якщо шукаєте якісну тару для упакування власної продукції, варто лише ознайомиться з асортиментом та поспілкуватися з менеджером, щоб отримати свою унікальну пропозицію.


Переглядів: 650
Поширень: 0

Останні новини