Серед студентів вінницьких вишів провели "Козацькі забави"

Напередодні Дня Українського козацтва, Дня захисника України та свята Покрова Пресвятої Богородиці, 11 жовтня 2018 року, Вінницький ОЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з управлінням фізичної культури та спорту облдержадміністрації провели фізкультурно-розважальний захід «Козацькі забави» серед студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації м. Вінниці.

На спортивному майданчику ВНТУ 8 команд, сформовані з 3 юнаків та 2 дівчат визначали кращих у видах програми – юнаки: «Прогулянка фермера», «Закинь колоду», «Перекотиполе», «Буксирування колеса», «Влучний постріл», «Перетягування канату», а дівчата: «Смуга перешкод», плетіння «Пояса української козачки» та «Козацькій Вікторині».

Перемогу у загальнокомандному заліку святкувала команда Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, ІІ місце посіла команда Вінницького національного технічного університету, ІІІ місце у команди Вінницького кооперативного інституту. Команда-переможниця була нагороджена грамотою та перехідною булавою, переможці та призери у загальнокомандному заліку були нагороджені медалями, грамотами та сувенірною атрибутикою, переможці та призери у видах програми були відзначені грамотами від організаторів.



Переглядів: 3798
Поширень: 0

Останні новини