Обмінники криптовалюти: найкращі сервіси для онлайн обміну

Незважаючи на те, що криптовалютний ринок лихоманить, цифрові активи залишаються затребуваним інструментом для інвестування. Хоча основні валюти знизилися у ціні, глобальна капіталізація ринку криптовалют становить 807.26 мілліарда. Усього за добу загальний обсяг ринку становить 26.99 мілліарда.

І особливо затребуваними стали стейблкоїни, обсяг яких за добу досяг позначки 24.96 мілліарда. Все це вкотре доводе, що криптовалюта незмінно має високий попит. У цей час необхідно подбати про те, щоб вигідно обміняти цифрові активи. Порівняймо найбільш популярні обмінники та розглянемо їх коротку характеристику.

Порівняння сервісів для онлайн обміну криптовалюти

Для наочного прикладу розглянемо кілька найпопулярніших сервісів обміну криптовалюти, які користуються незмінно високим попитом серед українців. У таблиці виключно перевірені сервіси, які не перший рік знаходяться на ринку.

Назва

Trustpilot

Xchangescan

Криптовалюти

Changeit

4.8

70

6

Paxful

4.6

-

4

Coin24

4.3

50

44

Buybank

4.2

35

4

Crybex

4.6

52

17

Btcbit

4.3

57

28

FlyPay

-

48

6

Назва – повна назва онлайн-сервісу для обміну криптовалюти. Trustpilot – оцінка від 1 до 5 на оглядовій платформі, на якій користувачі можуть залишати відгуки про діяльність певної компанії, на основі чого складається рейтинг. Xchangescan – рейтинг криптовалютних обмінників з загальним показником якості від 1 до 100, на якому експерти особисто перевіряють інформацію про кожного з них і ставлять свою оцінку. Криптовалюти – це кількість різних типів криптовалют, які користувач може купити/продати за допомогою конкретного сервісу.

Changeit

Changeit – зручний та простий онлайн обмінник, який ідеально адаптований до українського користувача. Працює зі всіма банками України, забезпечуючи швидкий обмін валют. Завжди вигідний та чесний курс, що відповідає ситуації на ринку. Комісії та платежі вже включені в обмін, тому у клієнта не спишуть додаткову суму.

Усі операції відбуваються в автоматичному режимі, що робить обмін максимально швидким. Особисті та платіжні дані надійно захищені від третіх осіб. На випадок збою вам не потрібно буде заново вводити всю інформацію – передбачене резервне копіювання. Простий та інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс, з яким розбереться навіть новачок. Не вимагає реєстрації та верифікації.

Paxful

Paxful - це не класичний онлайн-обмінник, а пірингова платформа для проведення платіжних операцій. Виступає у ролі посередника, а обмін здійснюється між покупцем та продавцем. Має простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Відрізняється широкими можливостями – понад 350 способів оплати, тому гарантовано знайдете відповідну валютну пару. 

Надійні системи безпеки унеможливлюють шахрайство або втрату коштів. Має мінімальні вимоги щодо реєстрації та верифікації. Є можливість особистого спілкування з продавцем/покупцем. Надається безкоштовний криптовалютний гаманець.

Coin24

Coin24 – це вигідний та надійний український онлайн-сервіс для обміну криптовалюти, який забезпечує клієнтам повну конфіденційність. Є можливість купівлі/продажу криптовалюти будь-яким зручним способом: готівка, безготівковий розрахунок, карти банків, електронні гаманці тощо.

Передбачено систему безпеки та контролю легальності всіх цифрових активів. Відсутні приховані платежі та додаткові комісії – кінцева сума відразу вказує на панелі обміну. Передбачений широкий вибір платіжних систем для виведення коштів. Автоматичний обмін гарантує високу швидкість проведення операцій.

Buybank

Buybank – зручний та вигідний офіційний онлайн-обмінник, на якому можна купити криптовалюту різними способами. Має зручний і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, з яким розбереться кожен користувач. Перевагою сервісу є великий запас фіатних грошей і криптовалюти, тому можна користуватися сервісом навіть при великих транзакціях.

Є можливість обміну в режимі онлайн та офлайн – офіси розташовані у великих містах України. Важливо те, що курс фіксується на 30 хвилин для здійснення оплати, тому ніяких форс-мажорів. Дотримується повної анонімності. Всі платежі здійснюються на стороні платіжного шлюзу з високим рівнем безпеки.

Crybex

Crybex – онлайн-обмінник із високою швидкістю проведення транзакцій, який розпочав діяльність у 2015 році. За час діяльності винятково позитивно зарекомендував себе на українському ринку через лояльні умови співпраці та зручності. 

Гарантує безпеку транзакцій, а також дотримується анонімності клієнтів. Має мінімальну комісію, яка відразу включена у вартість операції. Має досить високі резерви в усіх напрямках. Для постійних клієнтів передбачено гнучкі умови співробітництва. Є можливість обміну за готівку.

Btcbit

Btcbit – це сервіс обміну криптовалюти, головний офіс якого розташований у Польщі. Підходить для обміну великої кількості валют. Сервіс постійно вдосконалюється, щоб гарантувати максимальний комфорт клієнтам. Для безпеки використовують виключно передові технології.

Має зручний інтерфейс для обміну через мобільний телефон. Обмін займає не більше 30 хвилин незалежно від обраного напрямку. Усі особисті дані користувача зашифровані. Працює цілодобова служба підтримки, яка готова допомогти клієнтам.

FlyPay

FlyPay – це надійний український сервіс із вигідним курсом обміну та низькою комісією. Має привабливий і зручний інтерфейс. Гарантує клієнтам повну безпеку проведення операцій – особиста та платіжна інформація не потрапить до третіх рук. Дотримується анонімності.

Стабільно розвивається, щоб запропонувати клієнтам удосконалені обміну криптовалюти та фіатних грошей. Автоматизація обміну гарантує високу швидкість операції. Завжди вигідний курс незалежно від обраної валютної пари. Працює якісна технічна підтримка.

Висновки

На криптовалютному ринку України представлена велика кількість онлайн-обмінників, які можуть гарантувати вигідний, швидкий та чесний обмін. Ми розглянули лише деякі з них, які за 2022 рік зарекомендували себе виключно із позитивного боку. Завжди потрібно орієнтуватися на рейтинг та відгуки, а також не варто довіряти сервісам з нереально вигідним курсом - це прийом шахраїв. Довіряйте виключно професіоналам


Переглядів: 1161
Поширень: 1

Останні новини