Що відбувалося у Вінниці у вихідні. Надзвичайні та кримінальні новини Вінниччини за 14-15 січня

В суботу 14 та неділю 15 січня у Вінниці та області траплялися різноманітні події. Короткий огляд надзвичайних новин за минулі вихідні читайте далі.

Двоє людей проломилися під кригу

Інцидент відбувся 14 січня у Вороновиці, рятувальники за допомогою кола та мотузки доправили людей до берега. Потерпілих, 31-річну жінку та її 31-річного співмешканця передали медикам. До рятувальних робіт залучали 4 працівників ДСНС та спецавто.

У Вінницькому районі легковик зіткнувся з електроопорою 

На виїзді зі Стрижавки трапилася ДТП, автомобіль «HYUNDAI» врізався в електроопору. Внаслідок зіткнення, до лікарні потрапив пасажир, житель Калинівки. 28-річний вінничанин, який був за кермом не впорався із керуванням. Водій тверезий, транспортний засіб помітили на арештмайданчик. За фактом автопригоди розслідується провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, кермувальнику загрожує покарання: обмеження волі на строк до 3 років.

На Вінниччині сталося кілька пожеж

Глухівецькій територіальній громаді вогонь охопив одне із приватних домоволодінь. На місці події рятувальники з’ясували, горить надвірна споруда на площі 30 кв.м. Під час розвідки, виявили рештки тіла невстановленої особи. Ймовірною причиною пожежі називають порушення правил безпечного користування пічним опаленням. Про це повідомляє ДСНС.

В Жмеринці горіла котельня в приватному будинку, через коротке замикання електромережі. 

П’яний грабіжник увірвався в дім та вкрав гітару

Поліцейські розшукали раніше судимого грабіжника, який у Козятині зайшов в помешкання до незнайомих людей, пограбував їх та втік.
До поліції звернувся 37-річний житель Козятина, який розповів, що до нього увірвався незнайомець та, погрожуючи фізичною розправою, вкрав акустичну гітару, а потім зник у невідомому напрямку. За описом, який надав потерпілий, особу зловмисника вдалося встановити, за дві години його знайшли та затримали. Ним виявився 25-річний житомирянин, чоловік був напідпитку. Тепер йому загрожує до 10 років ув’язнення.

На Вінниччині незаконно зберігали боєприпаси

За вихідні, працівники поліці задокументували два факти незаконного поводження із боєприпасами. Вилучили 5 гранат та порох правоохоронці у Жмеринському та Гайсинському районах.

Поліція розшукала крадія, який пограбував магазин

У Вінницькому районі оперативники встановили правопорушника, який скоїв крадіжку навушників та інструментів з місцевого магазину. Крадіжку виявили працівники магазину під час інвентаризації. Зловмисник вкрав товару на суму близько 1000 грн. Крадієм виявився 45-річний мешканець Вінниці, його зафіксували камери відеоспостереження. За цей злочин чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Фото: Нацполіція, ДСНС



Переглядів: 1499
Поширень: 4

Останні новини