У Вінниці визначили переможців конкурсу грантів «Підсилення пунктів Незламності»

Нещодавно у Вінниці провели конкурс, який має на меті «укріпити позиції» і поліпшити умови у 20 пунктах незламності ВМТГ.

До участі в конкурсі були запрошені представники/ці ДСНС, закладів освіти, культури і спорту, центрів підліткових клубів, торговельних центрів, на базі яких розгорнуті острівці тепла й безпеки.

На конкурс надійшло понад 30 заявок від юридичних неприбуткових організацій, які відповідають за роботу «пунктів незламності». Конкурсна комісія визначала переможців на основі заповнених анкет відповідно до критеріїв:
• Комплексність і якість заповнення заявки (15 балів).
• Мотивація участі (10 балів).
• Чіткий і деталізований бюджет (має відповідати меті конкурсу, 15 балів).
• Обґрунтування витрат (10 балів).
• Відповідність результатів меті конкурсу (10 балів).
• Окремим плюсом вважався розписаний власний внесок (5 балів).

20 заявок набрали найбільшу кількість балів, і всі вони отримають фінансову підтримку відповідно до описаного бюджету, але не більше ніж 20 тисяч грн (за умови співфінансування – не менше 2 тисяч грн).

Серед переможців:

Вінницький ліцей № 10, Вінницький ліцей № 26, Вінницький ліцей № 30, Ббліотека-філія № 11, Вінницький ліцей № 8, Вінницький ліцей № 12, Центр підліткових клубів за місцем проживання (вул. Соборна, 91), Центр підліткових клубів за місцем проживання (вул. Космонавтів, 58), Центр підліткових клубів за місцем проживання (вул. Д.Нечая, 77а), Вінницький фізико-математичний ліцей № 17, Центральна міська бібліотека імені І. Бевза, Центральна бібліотека для дітей та юнацтва ВМЦБС, Центр підліткових клубів за місцем проживання (вул. Магістратська, 80), Вінницький ліцей № 33, Вінницький ліцей № 15, Вінницький ліцей № 18, Центр підліткових клубів за місцем проживання (вул. Стельмаха, 25), КЗ "Центр підліткових клубів за місцем проживання" (вул. Чайковського,15б), Центр підліткових клубів за місцем проживання (вул. Волошкова), Вінницька міська централізована бібліотечна система (вул. О. Антонова, 50).

«Вітаємо переможців та дякуємо Фонду "Подільська громада" та Global Fund for Community Foundations за можливість, навіть у такі нелегкі для нашої країни часи, затишно і з комфортно облаштовувати «пункти незламності», – зауважила директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко.



Переглядів: 860
Поширень: 0

Останні новини