У 2023 році у Вінницькій МТГ реалізують 10 проектів, затверджених Бюджетом громадських ініціатив

Цьогоріч у Вінницькій громаді планують реалізувати одразу 10 проектів із благоустрою міста та створення освітніх майданчиків для містян. Проекти затверджені Бюджетом громадських ініціатив. Про це повідомляє Вінницька міська рада. 

Як розповів заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний, ці проекти спрямовані не лише на розвиток комфорту у місті, а й на приєднаних територіях. 

Відповідно, маємо 5 проектів із благоустрою в районі Тяжилова, села Щіток, Стадниці тощо. Ще два проекти охоплять такі сфери, як медицина та культура, а три стосуються безпосередньо освіти.

“Нагадаю, минулого року конкурс проєктів БГІ був призупинений і всі видатки перенесли на 2023 рік. Причиною тому стали певні обмеження в частині фінансування, які наклала Постанова КМУ №590 «Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану, - розповів Андрій Очеретний. - Але попри складнощі нам все одно вдалося реалізувати дещо з запланованого. Маю на увазі модернізацію дитячого майданчика в районі Сабарова у 2022 році. Зараз ця рекреаційна зона дуже популярна серед місцевих мешканців, тож маємо надію на те, що десять запланованих проєктів на цей рік теж принесуть користь та радість вінничанам”.



Переглядів: 1238
Поширень: 0

Останні новини