У Вінниці погасили ексклюзивну марку «Тримаємо небо України!»

Сьогодні у Вінниці погасили ексклюзивну марку під назвою «Тримаємо небо України!» Про це розповів на своїй офіційній сторінці міський голова Сергій Моргунов.

Марку присвятили Повітряним Силам. Марочний блок та погашений конверт виставили на благодійний аукціон для збору коштів для ЗСУ.

У своєму дописі Сергій Моргунов наголосив на тому, що завдяки Героям, які незламно тримають оборону, ми маємо можливість тримати тил.

«Без цього єднання армії та народу ми б не вистояли цих 336 днів. Пишаємось нашими вартовими неба. Пишаємось тим, що Вінниця є столицею Повітряних Сил ЗСУ. Дякую кожному. Пам’ятаємо кожного. Разом наближаємо нашу Перемогу! Слава ЗСУ», - написав міський голова.

Долучитись до благодійного аукціону на потреби ЗСУ та придбати лімітований марочний блок та конверт можна на сторінці Офісу туризму Вінниці.

У церемонії спецпогашення поштової марки взяли участь Вінницький міський голова Сергій Моргунов, голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, директор Вінницької дирекції Акціонерного товариства «Укрпошта» Володимир Шаловінський та виконуючий обов’язків командувача підготовки командування Повітряних Сил, Збройних Сил України, генерал-майор Андрій Алімпієв.

Аукціон стартував сьогодні, 25 січня, та триватиме до 12.00 27 січня. Стартова ціна лоту – 1000 грн, мінімальний крок однієї ставки – 200 грн, максимальний крок – 1000 грн. Ставки потрібно робити в коментарях до допису на сторінці у фейсбук.

Також охочі можуть придбати марки поштучно. На сьогодні випущено 40 маркованих блоків та близько 300 одиничних марок та конвертів. Вартість маркованого блоку складає 600 гривень, ціна однієї марки - 100 гривень, стільки ж коштує конверт.


Теги: пошта

Переглядів: 1024
Поширень: 0

Останні новини