У Вінниці підприємці отримують компенсації за створення робочих місць

Вінницькі підприємці продовжують отримувати відшкодування за створення робочих місць.

На сесії Вінницької міської ради, яка відбулася 27 січня, на 2023 рік пролонгували «Порядок часткової компенсації роботодавцям витрат на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за новостворені робочі місця за рахунок коштів бюджету Вінницької міської територіальної громади».

«Згідно Порядку підприємець може отримати відшкодування у розмірі 1 474 грн на місяць за кожного нового працівника, прийнятого з 1 січня до кінця 2023 року. В проекті бюджету Вінницької міської територіальної громади на 2023 рік на даний Порядок передбачено кошти в сумі 4,4 млн грн», - розповів директор департаменту економіки і інвестицій ВМР Максим Мартьянов.

Минулого року у Вінниці затвердили Програму антикризової підтримки громади на 2023 рік. Метою програми є нарощення потужності підприємництва.

Це стане каталізатором збереження рівня зайнятості населення, простимулює створення нових робочих місць суб'єктами господарювання.

Продовження фінансової підтримки суб'єктів господарювання які створюють робочі місця є одним із заходів Програми – 1.3. «Продовження фінансової підтримки для створення нових робочих місць суб’єктами господарювання Вінницької міської територіальної громади».



Переглядів: 981
Поширень: 0

Останні новини