Енергетичне підприємство з Бахмута переїздить до Вінниці

У місто Вінниця продовжують переїжджати підприємства з різних куточків України. Від початку повномасштабної війни у Вінницю релокувалося вже понад 250 підприємств із регіонів, де точаться бойові дії. 

Нещодавно у Вінниці перереєструвалося підприємство з Бахмута - «Тем Енерго». Про це повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Він зауважив, що фахівці міськради готові сприяти у пошуку приміщень на території Вінницької МТГ.

“«Тем Енерго» спеціалізується на будівництві електричних мереж. Вважається одним з найбільш високотехнологічних будівельно-монтажних підприємств у цій сфері. Не лише будують об’єкти «під ключ», а й ремонтують підстанції різних видів. Мають досвід і у відновлювальній енергетиці. Реалізували кілька проєктів із запуску вітрових установок на Донеччині та Миколаївщині”, — сказав Сергій Моргунов.

Заступник міського голови Андрій Очеретний уточнив, що сфера діяльності «Тем Енерго» розгортається довкола будівництва та введення в експлуатацію електропідстанцій класів напруг від 10 до 330 кВ.

Зараз на роботі на підприємстві задіяно 80 людей. До російського вторгнення штат співробітників був більшим вдвічі.

“Але попри виклики, компанія планує розвиватись. Мають намір налагодити ще й виробництво спецтехніки. Необхідно підтримати роботу економіки. Це вагомий внесок у Перемогу​​​”, — підсумував очільник міста.



Переглядів: 1077
Поширень: 1

Останні новини