У Вінниці викрили діяльність нарколабораторії 

Житель міста Вінниця організував нарколабораторію, на якій, разом зі спільниками, заробляв 100 тисяч гривень на місяць. 

Процес виготовлення заборонених речовин та розгалужену мережу збуту психотропів і наркотиків організував 35-річний вінничанин. До наркобізнесу долучилися спільники 33 та 42 років.

За інформацією поліції, виготовлені наркотичні речовини зловмисники продавали по Вінницькій області. Продаючи товар безпосередньо «із рук в руки», та розкладаючи закладки, фігуранти отримували по 100 тисяч щомісяця.

У ділків вилучили хімічні реагенти, прекурсори, лабораторне обладнання для виготовлення амфетаміну, а також банківські картки, майже 100 підготовлених закладок з наркотичною сіллю та марихуану.

Один із правопорушників спробував знищити обладнання та викинув його з вікна 4-го поверху.

Оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю задокументували цей злочин. До силової підтримки залучили КОРД. Процесуальним керівництвом займається прокуратура.  Всі докази направили на експертизу. 

Основного фігуранта, 35-річний мешканця Вінниці затримали та перемістили в ізолятор. За цим фактом розслідується провадження за ч. 2 ст. 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Покарання – до 10 років ув’язнення та конфіскація майна.


Теги: кримінал

Переглядів: 1673
Поширень: 1

Останні новини