Що відбувалося у Вінниці 31 січня: коротко про надзвичайні новини за добу

У вівторок, 31 січня, у місті Вінниця та області траплялися різні події. Про головні надзвичайні новини за цю добу читайте далі. 

Злочинне угруповання ошукувало людей, перебуваючи за гратами

Троє зловмисників відбували покарання на Вінниччині за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів (вбивства, крадіжки). Шахраї дзвонили на випадкові номери, представлялись співробітниками служби безпеки банку, вводили своїх жертв в оману, отримували конфіденційну інформацію про картки та виводили з них усі наявні кошти. Поліція заблокувала злочинну діяльність. Засуджені: 35-річний організатор та двоє його спільників, віком 32 та 39 років, всі з Вінницької області. За шахрайство їм загрожує до 12 років з конфіскацією майна. 

На Вінниччині горів житловий будинок 

Пожежа в приватному будинку трапилася 30 січня у місті Тульчин. На місці події рятувальники встановили, що вогонь охопив дах. Пожежу ліквідували. Вогонь знищив металеве покриття даху на площі 200 кв.м. Ймовірною причиною займання рятувальники, попередньо, називають порушення правил пожежної безпеки До боротьби з вогнем залучили 7 бійців ДСНС й 2 одиниці спецтехніки.

В аварії постраждала 21-річна пасажирка

У Вінниці на перехресті вулиць Монастирська та Кропивницького трапилася ДТП.  Водій автомобіля Peugeot допустив зіткнення з іншою автівкою. У результаті аварії молоду пасажирку автомобіля Peugeot госпіталізували до лікарні із травмами. За попередньою інформацією, 22-річний житель Вінниці не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з Land Rover Range Rover, під керуванням 38-річної місцевої жительки. Водії обоє були тверезі.  Транспортні засоби тепер на арештмайданчику. За фактом автопригоди розпочато досудове розслідування.

Чоловіка збило авто на пішохідному переході

Аварія трапилася на регульованому переході, під час зеленого світла для пішоходів. Водій автівки Dacia збив чоловіка, із отриманими травмами його госпіталізували. Слідство триває. Детальніше – ТУТ.

У Вінниці затримали чергового наркоторговця

У збувача психотропів вилучили майже 200 доз. Розповсюджував заборонені законом речовини 26-річний чоловік, у нього виявили при собі 120 зіп-пакетів амфетаміну, які він мав розповсюдити у Вінниці. За такий злочин чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення. Торгівець повідомляв інформацію клієнтам через Telegram. Поліція вилучила «товару» на 75 000 гривень. Зловмиснику загрожує покарання  до 8 років ув’язнення.

Читайте також: у Вінниці викрили діяльність нарколабораторії
 



Переглядів: 2706
Поширень: 2

Останні новини