Вхідні двері, дешеві чи дорогі?

Актуальне для багатьох питання купити бронедвері високої якості або дешеві залізні, або чому варто переплачувати за надійність металевих дверей для квартири чи приватного будинку?

Розберемося в чому основні відмінності

На вигляд всі металеві вхідні двері схожі і дуже важко розрізнити їх якість, більшість покупців міркує виключно за зовнішнім виглядом і брендом встановлених замків.

Почнемо з кінця, навіть в рамках лінійки замків у межах одного виробника є дверні замки різного цінового сегмента = надійності. Що нівелює вибір дверного замку за брендом. Друга проблема, що наскільки б не був надійним замок, якщо встановлені звичайні залізні двері - це не врятує від злому.

Основна ознака за якою можна відрізнити дешеві та дорогі двері – це металомісткість. Дешеві металоконструкції роблять із тонкого листа металу, у той час як у мертифікованих зломостійких використовується товста пластина та ребра жорсткості, а також броненакладки та бронепластини.

Переваги дешевих дверей

Ціна. Доступний варіант для всіх. Асортимент. Широкий вибір готових рішень, на базарах, будівельних магазинах та гіпермаркетах. Швидкість покупки. Завжди є в наявності, прийшов та купив чи замовив адресну доставку.

Переваги дорогих дверей

Безпека та надійність. Купуючи зламостійкі двері 4-6 класу ви надійно захищаєте себе та своє майно. Якість. Ви отримуєте вхідні бронедвері, які вам прослужать довгі роки.

Які вхідні двері вибрати?

Кожен приймає рішення самостійно, спирається на власні можливості та потреби.

Для одних людей достатньо будь-яких дверей, аби лише зачинялася. Для інших – потрібна надійна взломостійка з відповідними сертифікатами.

Якщо ви не можете визначитися між дешевою та дорогою, то однозначно обирате дорогу. Тому що, якщо вам не вистачає грошей на покупку відразу - варто просто скористатися кредитною програмою від комерційного банку або кредитною карткою.

Якщо у вас будуть надійні двері – зловмисник лише пошкодить дверне полотно чи замки. А якщо дешева - то пограбує, що обійдеться куди дорожче за брондвері. Втрачене майно, стрес та потреба куплять нові двері.

Висновки

Ваша безпека та збереження особистого майна цінніша за вартість дверей. Якщо у вас є можливість – рекомендуємо купувати взломостійкі двері вхідні, сертифіковані, з класом взломостійкості 3 і вище. Наприклад, такі продає виробнича компанія IDEAL, знаходиться в місті Київ, доставка по всій Україні.


Переглядів: 1148
Поширень: 0

Останні новини