Фільм про Вінницю на великих екранах. "Відлуння" покажуть у кінотеатрах

Фільм про Вінницю "Відлуння", нарешті, виходить в широкий прокат. Довгоочікувану стрічку покажуть у столиці та інших містах України. У Вінниці його можна переглянути у кінотеатрі Родина  від сьогодні, 2 лютого до 08.02.2023.

Історична драма про події Другої світової війни, перші місяці окупації Вінниці та акт геноциду євреїв 19 вересня 1941 року, була знята у нашому місті ще до початку повномасштабного вторгнення. 

"Вже на цьому тижні почнеться довгоочікуваний показ кінострічки "Відлуння", який знімався у далекому 2019 році. А допрем'єрний показ відбувся 22 лютого 2022 року, за день до повномасштабного вторгнення, але дякувати ЗСУ та Богу, стрічка таки вийде на великі екрани", - написав режисер фільму Валерій Шалига.

Чимало сцен фільму знімали на вулиці Соборній та у колоритних вуличках середмістя Вінниці, де донині збереглись характерні будинки тих часів. Зйомки також проходили у Калинівці,  Мурованих-Курилівцях, Житомирі та Києві.

У фільмі знялись відомі українські актори, серед яких Олексій Суханов та  Ольга Олексій. Одну із головних ролей зіграв юний вінницький актор Марко Герцберг.

Фото: кадри із фільму
 



Переглядів: 2490
Поширень: 4

Останні новини