У Вінниці нагородили призерів танцювального конкурсу «StarТінейджер»

Призерів танцювального конкурсу «StarТінейджер» нещодавно нагродили у Вінниці. Конкурс проводили серед ліцеїв міста на призи міського голови. Повідомляє про це Вінницька міська рада.

Захід організували міськрада, департамент культури та департамент освіти ВМР і ЗК «Міський Палац мистецтв» за підтримки КЗПО ТМР «Палац дітей та юнацтва» та інтелектуальної гри «ЩО? Де? Коли?»

Команди-переможці продемонстрували свої найкращі номери в залі Вінницького міського палацу дітей та юнацтва. 

Переможці:

Перше місце посіла команда «Шанс» Вінницького ліцею № 16. На другому місці – колективи ліцеїв № 12 та № 15 («FlashDance»).  На третьому – команди ліцеїв № 4» та № 33.

Призери з числа клубних формувань:

Першість виборов Данс-клуб «Болеро» (під керівництвом Тетяни Чистякової та Тетяни Клименко). Друге місце посіли колективи «Феєрія та «Подоляночка» (з КЗ «Вінницька дитяча школа мистецтв») та КЗ «Вінницька дитяча музична школа № 2». Третє – танцювальні команди ВЦКС ВКДР № 2 села Гавришівка (колектив «Гілея») та ВЦКС ВКДР № 5 села Малі Крушлинці.

Танцювальний конкурс, за участю 12 колективів міста (більше 120 юнаків та дівчав вінничан) проходив у онлайн-форматі.

«Понад 20 років у Вінниці проводиться «StarТінейджер», який дарує безмежну радість спілкування з однолітами. Ми дякуємо ЗСУ та всім партнерам за те, що в такий скрутний час підтримують талановиту молодь міста», – розповів заступник директора Міського Палацу мистецтв Віктор Шемет.


Теги: Культура

Переглядів: 1041
Поширень: 2

Останні новини