У Вінниці із професійним святом привітали стоматологів

Із міжнародним днем стоматолога, який щороку відзначається 9 лютого, сьогодні вітали фахівців Вінницького Медичного стоматологічного центру. За патріотизм, професіоналізм та сумлінність лікарів відзначили представники департаменту охорони здоров’я Вінницької міськради.

Очільниця відділу лікувально-профілактичної допомоги департаменту охорони здоров’я Наталія Авраменко привітала із професійним святом та подякувала стоматологам. Вона наголосила, що колектив закладу завжди працює по совісті, а крім того, від 2014 року допомагає військовим.

На сьогодні, КП «Медичний стоматологічний центр» є єдиним у Вінниці комунальним закладом, що на високому рівні надає всі види стоматологічної допомоги.

У центрі – 170 медпрацівників, в тому числі 70 – це лікарі. До ефективної роботи медзакладу чималих зусиль докладає його директор – стоматолог-хірург вищої категорії Андрій Філевич.

Щодня центр надає вінничанам висококваліфіковану стоматологічну допомогу.  У центрі можна і карієс вилікувати, і отримати необхідну операцію щелепно-лицевої ділянки, і замовити всі види зубних протезів. Андрій Філевич додав, що пільговики можуть отримати 40% знижку на необхідне перед протезуванням лікування.  

Директор департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради Олександр Шиш зазначив, що у медзакладі створили оптимальні умови лікування, а більшість персоналу має вищу та першу кваліфікаційні категорії. 

Вінницькі стоматологи від початку бойових дій на сході України допомагають Захисницям та Захисникам. Доправляють необхідну гумдопомогу: ліки, техніку, теплі речі та продукти. А лікар Роман Косик два рази на місяць, на власному авто возить допомогу на фронт.

Фото: Вінницька міська рада



Переглядів: 1452
Поширень: 1

Останні новини