Що відбувалося у Вінниці сьогодні. Всі надзвичайні новини Вінниччини за 10 лютого

Сьогодні у Вінниці та області траплялися різні події. Короткий огляд надзвичайних новин за п’ятницю, 10 лютого, пропонуємо у матеріалі.

На Вінниччині мінівен збив трьох дівчат на тротуарі

У Вінницькій області сталася ДТП за участю мінівена та трьох людей. Інцидент трапився 9 лютого у Хмільнику. Поліція повідомляє, що водій Opel Vivaro скерував авто на тротуар, де збив трьох мешканок Хмільника.

За це правопорушення 49-річного водія помістили у ізолятор тимчасового тримання. Його можуть позбавити волі на 3 роки. Внаслідок ДТП постраждали три хмільниччанки віком 15-20 років. Із отриманими травмами їх ушпиталили. Водій відмовився проходити освідування, у нього взяли зразки крові для дослідження.

Чоловіки «наловили» риби на майже 600 тисяч гривень

Вінницький рибоохоронний патруль повідомив про нанесення збитків рибному господарству. Двоє громадян, в межах села Щурівці, незаконно рибалили у річці Південний Буг, користуючись сіткою. Вони встигли виловити лящів, пліток, йоржів, та коропів – загалом на 590 тис.грн. Риболови порушили Закон України «Про тваринний світ», на них склали протокол, незаконний вилов вилучили.

За інформацією Гайсинського районного управління поліції, місцевим мешканцями громади 54 та 57 років, загрожує обмеження волі строком до 3 років. За фактом браконьєрства відкрито кримінальне провадження. 

Лука-Мелешківська громада повернула собі землі вартістю 26 мільйонів гривень

Про повернення у власність громади земельної діялянки рекреаційного призначення поінформували у прокуратурі. Загальна площа земель - 4,19 гектари. Території, які були самовільно зайняті, повернули громаді за рішенням суду. Детальніше - тут.

Вінницькі патрульні затримали водія із ознаками підробки документів

У центрі Вінниці, на вулиці Магістратській за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль Audi A6. У 27-річного водія виявили ймовірну підробку реєстраційних документів та ознаки втручання в номер кузова. Виявилося, що номерний знак належить іншому транспортному засобу. 

На Вінниччині виявили 4 факти незаконного зберігання зброї

Під час обшуку житла в 43-річного мешканця Крижополя слідчі вилучили зброю. Поліція повідомляє про 2 обрізи та дві сотні набоїв і порох.  В цьому ж населеному пункті, в 37-річного чоловіка поліцейські виявили гвинтівку «Мосіна» та 20 набої до неї.  У Піщанці в 62-річного чоловіка вилучили саморобний пристрій для стрільби. Ще один 47-річний мешканець цієї ж громади незаконно перевозив у автівці набої до нарізної зброї та вибухові речовини невідомого походження. Слідство встановлює мету зберігання вилученого. Усім фігурантам загрожує до 7 років позбавлення волі. 

Фото: Нацполіція, Вінницька обласна прокуратура



Переглядів: 7126
Поширень: 68

Останні новини