У Писарівці провели спортивну акцію “Рухаємось разом”

Минулого тижня у Писарівці Вінницько-Хутірського округу провели спортивний захід “Рухаємось разом” для школярів 5-6 класів місцевого ліцею. 

Під час акції провели майстер-класи зі спортивної акробатики, гімнастики, боксу та боротьби самбо, а також вікторину. Програму підготував спорткомітет Вінницької міської ради.

Вихованці МДЮСШ № 1, № 5, МСДЮСШОР з баскетболу та з Вінницької обласної дитячо-юнацької спортивної школи зі складно-координаційних продемонстрували свої таланти та вміння на показових виступах. 

Учні спробували свої сили в різних видах спорту та поспілкувалися із вихованцями спортшкіл. Також організували естафети, за результатами яких діти отримали різноманітні подарунки та грамоти від представників міської ради.  За словами організаторів, захід ініціювали заради популяризації спорту на приєднаних територіях Вінницької МТГ.  

“Зараз у більшості дітей навчання проводиться онлайн, діти мало рухаються, тому ми хочемо показати дітям, що можна займатися спортом і бути здоровими”, – зазначив голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міськради Сергій Краєвський.


Теги: Спорт

Переглядів: 1151
Поширень: 1

Останні новини