Вінницький хор «Сонячні промінчики» здобув Гран-прі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу

Дитячий хор Вінницької музичної школи № 2 «Сонячні промінчики» здобув Гран-прі I Всеукраїнського дистанційного фестивалю-конкурсу молодших хорів та вокальних ансамблів «Від Святого Миколая до Різдва». Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Хоровий колектив першокласників «Сонячні промінчики» під керівництвом Наталії Кременюк та концертмейстера Жанни Алікіної виконав пісню «Всі ми діти українські, український славний рід!»

Склад хору налічує більше 60 учасників, віком 7-9 років. Склад колективу майже щороку повністю оновлюється – дорослішаючи, діти переходять до інших співочих груп. 

Викладачка Наталія Кременюк розповіла, що готувати дітей до виступу буває непросто, однак малеча любить хорові заняття і яскравий пісенний репертуар. До кожної пісні додають емоції, рухи та жести. 

«Все це у сукупності сприяє тому, що першокласники залюбки відвідують хорові заняття і часто, коли настає новий навчальний рік і вони мають перейти до старшого хору, просять ще хоча б на рік залишитись у колективі «Сонячні промінчики», – каже пані Наталія.



Переглядів: 1222
Поширень: 1

Останні новини